Ha e-mailben kuldok oneletrajzot, akkor kell hozza irni valamit Targyba es szoveg mezobe?
Persze, mindenképp.
"Kedves/Tisztelt XYZ,
Az alábbiakban csatolom önéletrajzomat!
Üdvözlettel/Tisztelettel,
UVW"
Attól függ, hogy volt-e előtte kommunikáció telefonon vagy csak úgy beküldöd valahova. Ha volt és kérte, akkor ennyi amit írtam elég, esetleg bővíthető "...kérését teljesítve/telefonon megbeszéltek alapján" résszel.
Ha nem volt egyeztetve, akkor fontos tartalmasabb szöveget írni. Én küldtem már be így is, mikor nem egy adott állásra pályáztam, hanem érdeklődtem, hogy az adott témakörben van-e vagy lesz-e nyitott pozíció.
Minden emailnak kell adni témát!!!
Én annyival spékeltem meg az álláskereséses leveleket, hogy a témában nem csak annyit írtam, hogy "jelentkezés" vagy valami erre utaló, hanem a kötöjellel odatettem a nevemet is. Így ha esetleg több levelelet is váltottunk, akkor tudta szürni a leveleimet a munkáltató levelező programja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!