Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mikro-Makro tárgyban kéne...

Mikro-Makro tárgyban kéne segítség. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Lenne egy problémám. Egyszerűen nem fér bele egy tárgy az egyetemen az időmbe, de meg kéne csinálnom. A távoktatásban nem igazán tudtam megtanulni. Ez a tárgy egy féléves Mikro-Makro a BME-n. Május 12-én vagy 13-án lesz egy fontos zh, aminek elég jól kéne sikerülnie. Tudna e valaki esetleg segíteni megírni a zh-t, aki jól ért hozzá, mert az a gond, hogy ezzel túlvállaltam magam. Amúgy mérnökin vagyok, tehát ez csak egyszeri alkalom, többet ilyesmivel nem igazán kéne foglalkoznom.

Köszönöm, ha elolvastad és visszajelzel!

2021. máj. 3. 12:42
1 2 3
 11/21 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ezek szerint van 10 nap a felkészülésre.

Hajrá!

[link]

[link]

2021. máj. 3. 15:10
 12/21 A kérdező kommentje:

11-es köszönöm, ezek jól átlátható dokumentumok. Ilyenekkel sajnos eddig még nem volt szerencsém találkozni, de az biztos, hogy sokat fognak segíteni megfelelő időbefektetéssel.

Keresgéltem neten, de ilyen jól összerakottakat nem találtam. Köszönöm és igyekezni fogok!

Sok szerencsét a továbbiakban!

2021. máj. 3. 15:22
 13/21 Wadmalac ***** válasza:
100%
BME-s cucc, ha nektek nem adtak ilyet, az elég gáz.
2021. máj. 3. 15:25
 14/21 A kérdező kommentje:

Más jegyzetet adtak, ami nem ennyire rendszerezett és átlátható.

Nem ilyen szintű a kidolgozása.

Mégegyszer köszönöm!

2021. máj. 3. 15:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, de műszaki egyetemista létedre még a google keresés se megy....??

Nekem is kidobta ezeket a gugli, pedig nem is célirányosan az egyetem honlapján kerestem...

2021. máj. 3. 15:49
 16/21 A kérdező kommentje:
15-ös. Eddig célirányosan kerestem a Mikro-Makron belül témákra, és azt tapasztaltam, hogy akkor a Google már nem olyan hatékony.(értsd úgy, hogy nem pontosan találja meg a keresett dolgot és sok mindent dob fel azzal kapcsolatosan, de nem arról) De valóban előfordulhat, hogy csak egyszerűen a teljes tárgyra kellett volna rákeresni, nem pedig célirányosan kutatni és az összefoglalókból kikeresni a témát.
2021. máj. 3. 16:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ... vicces, hogy milyen szinten csalás ellenesek a kommentelők.

A kérdező kérése nem olyan nagy dolog, főleg hogy egy jelentéktelen tantárgyról van szó.

Ezzel egy időben, pedig konkrétan több 100 embert érintő csalások történnek bizonyos nagyobb lélekszámú egyetemi szakokon komolyabb tantárgyaknál.

Kapásból tudok mondani 2 tantárgyat is példának, ahol 3as átlagról hírtelen felment a jelenlegi átlag majdnem csillagos 5ösre.

Ezek mögött dicord csoportok és baráti társaságok állnak, akik lényegében közösen kidolgoznak egész ZHkat és garantált az adott körön belül mindkenkinek az 5ös.

Ennek kontextusában, amit a kérdező kér vagy szeretne egyátalán nem nagy dolog...

Akinek ezzel baja van, rossz helyen kopog.

2021. máj. 3. 16:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Éljen a BME!
2021. máj. 3. 19:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Épp mondani akartam, hogy próbáld meg halasztani a tárgyat, de ha kaptál jó jegyzetet, akkor lehet, hogy érdemesebb nekiugrani.
2021. máj. 3. 21:40
 20/21 A kérdező kommentje:

Mindenkihez szólok. A távoktatásban ugyan előfordul, hogy a hallgatók hasonlót csinálnak, de attól még rendes emberek sokan akadnak köztük.

Engem ha kell küldjetek pokolra és vágjatok hozzám bármit, de

azt kérem mindegyik kommentelőktől, hogy ne e kérdés alapján ítéljen meg egy egyetemistát, főleg egy bme-st. Nagyon szépen köszönöm!

2021. máj. 4. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!