Melyik ideológia szakít a legerősebben a tradíciókkal?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a népi hagyományokra, nemzeti kultúrára, jelképekre, szokásokra stb... Melyik az az eszme, amelyik megválik a tradícióktól, és csak a jövőre, új dolgokra összpontosít? (De nem feltétlen tiltja a régi világ szokásait.)
#10 nem tudom, de a liberalizmus totál nem akarja eltörölni a nemekrt, se a kultúrát lerombolni.
2021. ápr. 13. 16:42
12/16 anonim válasza:
#11 Nézd meg mi megy Biden kormányzása alatt, vagy ez Euban, vagy itt mit akar a DK....
2021. ápr. 13. 16:54
13/16 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok az anarchizmusról? Az államok eltörlésével, (ami ugye az anarchizmus fő "programja") eltűnnének a himnuszok, nyelvek, alkotmányok stb. és helyette egy olyan világ lenne, ahol minden hangsúlyt az egyenlőség és a régi országok integrációja váltana fel. Habár azt nem tudom, hogy ez az ideológia mennyire nyitott az új dolgokra/ötletekre/eszmékre és nem-e venne fel egy konzervatív stílust, ha hirtelen nagy és újító változásokkal találná szembe magát.
2021. ápr. 13. 17:32
14/16 anonim válasza:
"Nézd meg mi megy Biden kormányzása alatt, vagy ez Euban, vagy itt mit akar a DK"
Csak annyit, hogy az emberek ne verjenek meg más embereket azért, mert más a szexuális beállítottságe. Ehhez nem kell sok ész.
"És mit gondoltok az anarchizmusról? Az államok eltörlésével"
Az anarchia sem mondja ki, hogy el kell vetned a hagyományaidat, anarchizmusban ugyanúgy követheted őket.
2021. ápr. 13. 23:18
15/16 anonim válasza:
De azt azért érted kedves #14 hogy a más szexualitás nem hagyományos ?
2021. ápr. 13. 23:20
16/16 anonim válasza:
"És mit gondoltok az anarchizmusról? Az államok eltörlésével, (ami ugye az anarchizmus fő "programja") eltűnnének a himnuszok, nyelvek, alkotmányok stb."
Semmit nem mond a helyi tradíciókról, hagyományos értékrendről, vallásról. Az anarchia csak a hatalmi hierarchiát szüntetné meg. Sőt, az anarchiában nőne meg igazán pl. a nemzeti tradíciók értéke. (A nyelv eltűnés pl. nem is értem, hogy honnan jött.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!