Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A kövérek miért nem választják...

A kövérek miért nem választják a műszaki pályát?

Figyelt kérdés

Megfigyelésem szerint manapság kb. a fiatalok ötöde kövér, de a BME-n kb. csak 4-5% az arányuk, nagyon alulreprezentáltak.

Mi lehet ennek az oka szerintetek?

2021. márc. 14. 23:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Amugy milyen jó, hogy itt ennyi tokeletes ember van. Valaki betegség miatt kövér, gyógyszerek mellékhatásai miatt, vagy egyszeruen genetika miatt
2021. márc. 15. 12:28
 12/27 anonim ***** válasza:
46%

12

Igen, ez maximum 5%, és akkor még lehet, hogy túl sokat mondtam.

2021. márc. 15. 12:29
 13/27 anonim ***** válasza:
22%
Olyan, hogy genetika miatti túlsúly pedig nem létezik.
2021. márc. 15. 12:30
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"Valaki betegség miatt kövér, gyógyszerek mellékhatásai miatt, vagy egyszeruen genetika miatt"

igen, valaki.

és akkor emiatt tilos beszélni a kövér emberek arányáról?

2021. márc. 15. 12:42
 15/27 anonim ***** válasza:
40%
15. Nem, csak egyszeruen nem kell roluk ugy beszelni, hogy buták, hulyek, "antiszociális kockák".
2021. márc. 15. 12:44
 16/27 anonim ***** válasza:
55%
Le lettem pontozva, de attól még kíváncsi vagyok olyan tanulmányra, ahol azt állítják, hogy valaki a genetika miatt túlsúlyos, nem pedig attól, hogy rohadt sokat zabál. Hajrá!
2021. márc. 15. 12:44
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

16# A 11-es kommentemben én használtam az "antiszociális kockák" kifejezést, de nem a kövérekre gondoltam.

Pont hogy a vékony, igénytelenűl öltözködő furcsa emberekre.

2021. márc. 15. 13:50
 18/27 anonim válasza:

[link]

[link]

[link]

Van még több is, de azért nem fogom a kedvedért a teljes Internetet átkutatni:) Természetesen nem úgy kell gondolkodni, hogy bizonyos gének->elhízás, de merem remélni, hogy ennél te is komplexebben gondolkodsz, a többit pedig leírják helyettem a tanulmányok.

2021. márc. 15. 14:31
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

19

''Fontos megjegyezni viszont: ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy csakis a genetika játszik szerepet abban, hogy valaki mennyire hízik el. A kutatás csak azt bizonyítja be, hogy vannak, akik könnyebben adják le a kilókat, és vannak, akiknek többet kell küzdeni azért, hogy leolvadjon a túlsúly – mindenkinek lehetséges azonban elérni az egészséges alakot, csak míg egyiknek kevesebb munkával megy, addig a másiknak többet kell érte dolgozni.''

2021. márc. 15. 14:37
 20/27 anonim ***** válasza:
86%
Ez is az én igazamat bizonyítja. Az egyik embernek 1800 kcal-t kell ennie ahhoz, hogy hízzon, egy másiknak 2500-at. Előbbinél is azért jönnek fel a plusz kilók, mert túl sokat eszik (önmagához képest).
2021. márc. 15. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!