A vesztünkbe rohanunk, kihal az emberiség?
Ez azért elgondolkodtató!
Bár én nem valószinű,hogy megélem,de az utánam felnövő generációt sajnálom,mert ha ez igaz nem szép jövő áll elöttük:( Köszönhető az emberiség nagy részének,aki kizsákmányoló,pusztitó életvitelt folytat...
Talán még visszalehet forditani ezt a dolgot,hogy ne rohanjon az emberiség a vesztébe?Nem látják ezt a nagyhatalmak,hogy rossz irányba megyünk?
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:20
Köszi,mostmár értek mindent,megvilágosodtam!!:D
"Ne ezért iszom én le magam minden nap. Holnaptól drogozni is fogok.
Már teljesen mindegy..."
Húzzál bele!!:XD:XD
"Udvozollek ket honappal ezelott."
Miért is üdvözölsz?:D
Igaza van Hawkingnak, és bizony nagyon szörnyű sors vár az emberiségre. Fogy az olaj, fogy a gáz, minden csak fogyóban van, az emberek meg csak sokasodnak. A politikusok mindig csak azt mondják hogy meg kell állítani MO-n a népességfogyást, mert "csak" 10 millióan vagyunk. Én azt mondom nem a nagyobb országokhoz kell viszonyítani, hanem ahhoz amennyit elbír a bolygó. Így szerintem MO-n elég lenne max 2-3 millió ember, és pl. Kínában nem 1 milliárd akérmennyi, hanem 30 millió, de sajnos ez megoldhatatlan.
Mégegyszer mondom: szörnyű sors vár az emberiségra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!