A vesztünkbe rohanunk, kihal az emberiség?
Ez azért elgondolkodtató!
Bár én nem valószinű,hogy megélem,de az utánam felnövő generációt sajnálom,mert ha ez igaz nem szép jövő áll elöttük:( Köszönhető az emberiség nagy részének,aki kizsákmányoló,pusztitó életvitelt folytat...
Talán még visszalehet forditani ezt a dolgot,hogy ne rohanjon az emberiség a vesztébe?Nem látják ezt a nagyhatalmak,hogy rossz irányba megyünk?
Azért az szerintem erős túlzás, hogy kihal az emberiság. Ahhoz nagyon keményen haza kéne vágni a bolygót. Legrosszabb esetben vsszaesik a számunk pármillióra.
Szerntem azért mondta, mert valóban elképesztő, hogy mennyire nem törődik senki a globális kérdésekkel, megoszlik a felelősség, és szerette volna ha komolyan foglalkoznak ezekkel a kérdésekkel.
A csillagközi bolygó kolonizáció szerntem nevetséges ötlet. 100 év alatt nem tudunk eljutni olyan technikai szintre, hogy eljuttassunk egy nagyobb embercsoportot egy másik naprendszerbe, ahol még terraformálnunk kell a kiszemelt bolygót.
Ezzel is inkább azt akarhatta elérni, hogy komolyabb pénzeket szánjanak tudományos kutatásokra.
Persze tudja a fene. Ha valóban eltolódnak az éghajlatok az könnyen a növények jelentős részének kipusztulásával, globális éhinséggel végződhet, és akkor tényleg csak az fog enni akinek nagyobb puskája lesz.
"és akkor tényleg csak az fog enni akinek nagyobb puskája lesz."
:D
Ezt azért jó lenne valahogy elkerülni!! Vagy lehet ez a céljuk,hogy minnél jobban kihasználják a földet és a források kimerülésével,és éghajlat változással az emeberek egymásnak mennének,hogy ne pusztzuljanak éhen,igy kihalnának pármillióan,mondván,úgyis sokan vagyunk,nem kár értük,szörnyű!!
Látom Zorán optimista:D
Amúgy meg a mostani minden szépért milyen árat kell majd fizetni..,erre nem gondolsz?
Ne ezért iszom én le magam minden nap. Holnaptól drogozni is fogok.
Már teljesen mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!