Bölcsésznek tanulni mennyire éri meg?
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 09:34
1/4 anonim válasza:
Mihez képest?
Vagy elhivatott vagy, vagy nem.
2/4 anonim válasza:
Széles paletta. Egy jó nyelvész például akár jól meg is élhet. vannak bölcsész szakok, ami után vagy tanulsz valamit, vagy éhen halsz. Szerintem Magyarországon egyáltalán nem éri meg tanulni. Ötven éves koromra lassan elérem azt a keresetet, amit az érettségizett barátaim felvesznek. Ha most lennék 14 elmennék asztalosnak, burkolónak, péknek hasonlónak (Én villamos mérnök vagyok a bölcsész szakokkal nem nagyon vagyok képben)
3/4 anonim válasza:
2/2: Ha tényleg villamosmérnök vagy akkor nem értem a kirohanásodat. Az egyik legkeresettebb szakma. Ha valóban jó az ember akkor jobban fizet mint egy burkoló.
4/4 anonim válasza:
Kedves 3-as ha olyan munkát végeznék, mint egy burkoló vagy bádogos (bocs mostanában ez a két szakember járt nálunk) már régen a sitten ülnék. Az elkért órabér pedig nem volt lényegesen eltérő az enyémtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!