Mi a véleményed arról, hogy 1973-ban gyakorlatilag vizsgálatok nélkül vették ki a homoszexualitást a betegségek közül?
"Sértegethetsz ahogy akarsz, alaptalan állításokkal jössz."
Nem sértegetés, ha bizonyítod, hogy ezen az értelmi szinten állsz.
Tessék, hoztam forrásokat és neked alaptalan állítások a tudományos munkákkal alátámasztott kijelentések.
Ilyet mondana egy értelmes ember? Nem. Akkor talán el kéne gondolkodni, hogy mit állítasz. :)
"A csatolt cikk szint alatti"
A csatolt cikk egy forrásokkal alátámasztott wikipédia cikk. :)
Magadat nevetteted ki.
"és csak a balKEZESségről ír."
Oh, arról ír, amirlő beszélünk? Igaz, akkor tök értelmetlen. :DDDD
"Mi több, kártékony is, mert egy olyan HELYTELEN kéztartást reklámoz, ami a tanító hanyagsága mellett-miatt alakul ki, és aminek a javítására Mo-on is lehet eszközt kapni."
Szánalom.
Én forrást hozok, te meg magyarázod a marhaságokat forrás nélkül és azt képzeled, hogy bárki is elhiszi?
Az a helyzet, hogy kettőnk közül csak én hoztam forrást. Több neves kutatás is be van linkelve a wikipédia cikk alatt, és ennek ellenére is csak érvelési hibákkal jössz...
"az keresse a balkezesek boltjában a 'HandiWriter írás segéd' nevű eszközt"
Ja, keressétek az eszközt, amit nem kifejezetten balkezeseknek készítettek, hanem pont arról szól, hogy a bal-, jobbkezességtől függetlenül, elkerüljétek a rossz ceruza fogást.
De nagyon cuki volt a próbálkozásod. :)
Az nem igaz hogy "gyakorlatilag vizsgálazok nélkül vették ki". Már a 19 század elején is erősen megosztó volt ez és csak 1952-ben került be a DSM-be ugyan annyi, vagy kevesebb vizsgálat alapján mint amennyi alapján kikerült (legyünk őszinék, nagy eséllyel nem tudo.ányis okok miatt került be, hanem azért mert valami angolstász keresztény megmindóembernek nem tetszett)... Ez nem egy vizsgálat eredménye, hanem egy több mint 100 éves vita, és ez alatt az idő alatt végrehajtott több száz felmérés, és rengeteg szakmai vita eredménye volt.
Tessék egy példa: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!