Mi ez a bloggereknél, hogy írnak valamit majd áthúzzák és kiírják a javított szöveget?
Nekik nem tanították meg hogy a szöveg a DEL ill. BACKSAPCE vagy német billenytűzet esetén "Entf" billenytűvel törölhető?
Tudom, tudom... Stilisztika.
De ez nem eröltetett inkább?
9# Igen mint az előttem író mondta, példát hoztam. Az már csak merő véletlen, hogy politikai fórumokon sokkal gyakrabban találkozom ezzel a formával. Talán mert többet olvasom, vagy mert épp ott többet használják gúnyos hangnemben, mint mondjuk egy tárgyilagos autós technikai fórumon.
Szerintem egyébként te akarsz politikusozni, mert azonnal ugrasz a témára annakellenére, hogy szándékosan semlegesre fogalmazta a mondatot.
inkább csak azért, mert többet olvasod :-)
én ritkán olvasok olyat, mégis ismerem :-)
:-)))
(és azt hiszed, hogy viccelsz, pedig a – mélységesen lepontozott – Wiki-linkemen is szinte ugyanezt olvashatod:
"Even if a terminal did interpret backspace by deleting the preceding character, the system receiving the text might not. Then, the sender's screen would show a message without the supposedly deleted text, while that text, and the deletion codes, would be visible to the recipient.")
Rendi vagy, köszi.
(Nem fontos amúgy, megszoktam, csak meglepett az első 100-as fényében. Aki haragszik a világra, az üssön mindenhol, de ezek szerint csak a második válasz tűnt haszontalannak valamiért. Lehet, hogy azt akarta kifejezni a pirossal, hogy "Nem tudom, hogy mit mond... Tolmácsot szeretnék kérni..." [link] :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!