Hogy mondjuk helyesen? Én egy introveltált személyiségű lány vagyok, v. én egy introveltált lány vagyok?
71%, ne haragudj a stílusért, de nem először látom a tevékenységedet. Hadd idegesítsen már, ahogy tendenciózusan mérgezed hülye nyelvi babonákkal az olvasókat, aztán pedig demagóg érvelésekkel és gúnyolódással nemmagyarnak meg szimpla idiótának állítod be azokat, akik ellent merészelnek mondani neked.
"ősi magyar szó"
Ez hazugság. Senki nem mondta, hogy az introvertált "ősi magyar szó". A tehén, az alma, az iskola meg a csárda sem ősi magyar szavak a magyar nyelvben, hanem "jövevényszavak". "Ősi magyar szó" pl. a vér, a víz, a fej, a bőr meg a lélek. Az introvertált pedig - csakúgy, mint az internet, a biológia vagy a póz, "idegen szó" a magyar nyelvben.
Ezek tények akkor is, ha neked nincsenek ínyedre. Igyekezz megbarátkozni velük.
bringamanónak
valakivel b@romian összekeversz.én az életben nem szóltam/írtam posztoltam olyanokat amiket te felsoroltál.
semmiféle "tevékenységem" nem létezik :))
ha(nagyon nagyon ritkán) írok akkor is soha nem sértően.sosem alázok senkit-olyan gyáva dolog ez arctalanul.
azokban a témákban meg amiket te idedobtál- pláne soha.
ezt is csak azért emlitem mert a gondos kutatómunka ezek szerint hibádzik.
71%, neked nem tűnik fel, hogy két emberrel beszélgetsz?
Amúgy bocs, akkor összetévesztettelek valamelyik arccal, aki rendszeresen szokott itt pontosan ugyanilyen érvekkel (ősmagyar = jó, helyes, idegen = rossz, helytelen) kampányolni.
oppardon akkor bringától :DDD
és igy akkor hálisten helyre került minden.
szerencsére kibogoztad :)
én sem értettem amiket érvként irtál,a szóhasználat ezek szerint valamelyest "egybecsengett"
az én szerencsétlenségemre....
na de már minden tiszta.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!