Miért vannak tele a fórumok, többek közt ez az oldal is
retardált, hanyag emberekkel?
Figyelt kérdés
"Újj, veszéjes, röhelyes, külömbség, íjedős, magyarország, petőfi, lányhörcsög, mien, rövidárú, melet, stb. " Nem hiszem, hogy nincs idejük arra, hogy ezeket a szarvashibákat kijavítsák, az sem kifogás, hogy siettek. Ez hanyagság. És pont azok nem olvassák ezeket a kérdéseket, akire vonatkozik, vagy ha mégis, magasról tesznek rá, esetleg még oltják is a kérdezőt, hogy miért nem törődik a saját dolgával.
Ezt mégis honnan idézted? Mert ezek közt a hozzászólások közt nem található meg. Egy másik kérdésre való bunkó válaszodat meg miért ideírod?
Nem tudom, miért kell leköcsögözni valakit, aki fel mer tenni egy nyamvadt kérdést. Miért van akkor ez az oldal, szívatni a másikat? Igenis fontos a helyesírás, és kifogások nincsenek.
2010. márc. 22. 00:53
22/33 A kérdező kommentje:
Újabb gyöngyszem: sexeltünk. Kérem, én kérek bocsánatot! Magyarul szexnek kell írni! Nem csúnya szó, hogy rövidíteni kéne.
2010. márc. 22. 01:18
23/33 anonim válasza:
xD
Kit érdekel, hogy milyen helyesen ír? Úgy kiakadtál rajta, mintha a világot megrengető dolog lenne...
Nem kell lenézni a másikat azért, mert helytenelül ír. Neked is vannak hibáid, és gyanítom, de senki sem akad ki tőle ennyire látványosan, ráadásul ez egy irtóra lényegtelen dolog...
Gondolom, neked csak magyar-szakos barátaid vannak, mert a kisebbekkel, mint kegyed, szóba sem állsz...
2010. márc. 22. 17:28
24/33 anonim válasza:
gyanítom előtt nem kell a ,,de''
Egyébként meg nincs job dolgod, minthogy éjfélkor ilyen hülyeségeken tört a fejed ilyen véresen komolyan? xD
2010. márc. 22. 17:29
25/33 A kérdező kommentje:
Ez kérlek nem hülyeség. És te miért nem alszol éjfélkor? Itt még nem volt akkor éjfél.
2010. márc. 22. 18:49
26/33 anonim válasza:
Valóban sok a helyesírási hiba a fórumokon, de engem csak a nagyon kirívó esetek bosszantanak. Az is észrevehető, ha csak elgépelésről van szó. Engem az zavar, hogy ha helytelenűl használnak bizonyos nyelvtani elemeket, például gyakori a "ezen probléma.." és hasonlók ami idegesítő, mert választékos akar lenni az illető, de a helyes alak "e probléma...". A másik dolog a magas hőmérséklet, magas nyomás satöbbi, meg a "legoptimálisabb", ugyanis nincs legoptimálisabb, optimális van. Kicsit eltértem a lényegtől, de szerintem a lényeg az, hogy nem feltétlenül nem tud helyesen írni az aki sokat hibázik, mert lássuk be, hogy írni és gépelni két különböző műfaj.
2010. márc. 22. 19:50
27/33 anonim válasza:
ne haragudj de te nagy kocka lehetsz ha neked ez ilyen nagy problémát okoz tudom ill. gondolom hogy jót akarsz de inkább röhejessé válsz ha mindent és mindenkit így kritizálsz :S
2010. márc. 22. 21:08
28/33 anonim válasza:
Nem hogy örülnétek, hogy ilyen széles a választék. Összejövünk különféle izlésű és képzettségű emberek itt ezen a fórumon. Régi időkben kinek volt ilyesmire lehetősége? Aki nem tudott helyesen írni, az nem is írt, mert mit, és minek. Én nem pártolom egymás bunkózásást. Aki jól tudja a helyesírást, meg a fogalmazást, az mutasson jó példát.
2010. márc. 22. 21:35
29/33 A kérdező kommentje:
Én nem nézem le, akik nem tudnak írni. Azért javítom ki a hibáikat, hogy később ne kövessék el újra, magyarán segíteni próbálok nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!