Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Miért vannak tele a fórumok,...

Miért vannak tele a fórumok, többek közt ez az oldal is retardált, hanyag emberekkel?

Figyelt kérdés
"Újj, veszéjes, röhelyes, külömbség, íjedős, magyarország, petőfi, lányhörcsög, mien, rövidárú, melet, stb. " Nem hiszem, hogy nincs idejük arra, hogy ezeket a szarvashibákat kijavítsák, az sem kifogás, hogy siettek. Ez hanyagság. És pont azok nem olvassák ezeket a kérdéseket, akire vonatkozik, vagy ha mégis, magasról tesznek rá, esetleg még oltják is a kérdezőt, hogy miért nem törődik a saját dolgával.
2010. márc. 19. 13:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
22%
2010. márc. 19. 15:04
 12/33 A kérdező kommentje:
Én? Ugyan! Több kell annál, mint hogy pár nyamanyacs itt veri a nyálát, hogy okoskodom.
2010. márc. 19. 15:11
 13/33 A kérdező kommentje:
Utolsónak, remélem kitiltanak, ugyanis reklámozod azt a bizonyos ujjat.
2010. márc. 19. 15:11
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom annak, aki sok helyesírási hibát követ el, töltse le a Firefox nevű böngészőprogramot, aláhúzza ezeket a hibákat, illetve kijavítja helyesre (pontosabban csak javasol).
2010. márc. 19. 16:29
 15/33 anonim válasza:
55%

Kedves kérdező, ezen a honlapon tényleg vannak nyomorult idióták. Viszont nekik nem csak a helyesírással van bajuk. De ha ilyen okos vagy, hallhattál már olyanokról mint: gyorsuló világ, szleng, SMS-nyelv stb. . TÉNYLEG mindenki siet!

Avval pedig egyetértek, hogy nem a te dolgod... Nem is értem, hogy hogy számítottál arra, hogy egy ilyen kérdésre értelmes választ kapsz... Idegbajos...

2010. márc. 19. 17:35
 16/33 A kérdező kommentje:
Igenis ez egy értelmes kérdés, amire lehet(ne) értelmesen is válaszolni.
2010. márc. 19. 23:08
 17/33 anonim ***** válasza:
A kérdezővel egyetértek. A nyelvi és helyesírási igénytelenség igénytelen elmét és parlagias gondolkodást takar. A hibás helyesírást nem lehet kimagyarázni és mentegetni.
2010. márc. 20. 12:32
 18/33 anonim ***** válasza:
66%

Nyugi engem is nagyon idegesít. Nagyon. Nálam nincs helyesírási javító program, ha gyorsan írok néha felcserélek betűket, az e-t meg az a-t állandóan, de kijavítom mielőtt elküldöm:)

A "mien"-től frászt kapok, a "meg-e illet"-nél hangosan felsírtam, a j-ly kavarodásnál csak feláll a hátamon a szőr. Egyik-másik katasztrofális, azt hiszem, erre mondják, hogy funkcionális analfabétizmus (vagy nem, nem vagyok szakértő, csak nagyon zavar.)

Viszont néha én se nyomok szóközt vessző után, hát ez van:)

Ütni tudnék viszont, mikor olyanokat hallok-látok, hogy ithol, szandár, csallán, könyvellő. Ááááááh.

2010. márc. 21. 19:50
 19/33 A kérdező kommentje:
Az a, e felcserélése nem valami betegség? Én is szoktam, pedig nincsenek is egymás mellett.
2010. márc. 21. 21:24
 20/33 anonim ***** válasza:
47%

"Szellemileg elmaradott személy."

És miért vannak itten olyanok, akik azt hiszik, nekik joguk van mások szellemi állapotát megítélni? Ha hülye vagy, vegyél be nyugtatót. Legközelebb meg az apádat nevezd retardáltnak. Nagyképű köcsög.

2010. márc. 21. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!