Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Miért vannak tele a fórumok,...

Miért vannak tele a fórumok, többek közt ez az oldal is retardált, hanyag emberekkel?

Figyelt kérdés
"Újj, veszéjes, röhelyes, külömbség, íjedős, magyarország, petőfi, lányhörcsög, mien, rövidárú, melet, stb. " Nem hiszem, hogy nincs idejük arra, hogy ezeket a szarvashibákat kijavítsák, az sem kifogás, hogy siettek. Ez hanyagság. És pont azok nem olvassák ezeket a kérdéseket, akire vonatkozik, vagy ha mégis, magasról tesznek rá, esetleg még oltják is a kérdezőt, hogy miért nem törődik a saját dolgával.
2010. márc. 19. 13:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam hibázni de mivel a gép aláhúzza a hibákat ki tudom gyorsan javítani mielőtt elküldöm!:D
2010. márc. 19. 14:09
 2/33 anonim ***** válasza:
51%
Engem is idegesít,de amin nem tudok változtatni,azzal minek foglalkozzak túlzottan.
2010. márc. 19. 14:11
 3/33 A kérdező kommentje:
Második! Pont erről beszéltem, te is rohadtul hanyag vagy, mibe kerülne egy nyamvadt szóközt nyomni vessző után! Remélem, megbuksz nyelvtanból!
2010. márc. 19. 14:17
 4/33 anonim ***** válasza:
56%
törődj a saját dolgoddal
2010. márc. 19. 14:21
 5/33 anonim ***** válasza:
12%
Én azt se értem hogy ide minek veszőt tenni?
2010. márc. 19. 14:27
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az is idegesítő, mikor nem a kérdésre válaszolnak az emberek, hanem belekötnek a hibákba. Engem is zavar, de ha annyira bántja a szememet, akkor nem válaszolok a kérdésre.

Meg az még érthető (már amennyire), hogy valaki nem tud helyesen írni. De mikor a mondatait sem képes valamivel elválasztani, az már durva. Még ha nem is tudja rendesen az írásjelek használatát, legalább próbálkozhatna. Nem egyszer látom, h 25 soros szöveget leírnak vessző és mondatvégi írásjel nélkül...

2010. márc. 19. 14:32
 7/33 anonim ***** válasza:
66%
rohattulnagypofádvanámkérdezőke
2010. márc. 19. 14:48
 8/33 anonim ***** válasza:
60%
lya ám!nagy apofád,és jukas a felyed!
2010. márc. 19. 14:54
 9/33 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jobban nagyra magammal, mint mások. Csak én tudok normálisan írni, másokkal ellentétben.
2010. márc. 19. 14:59
 10/33 anonim ***** válasza:
67%
Fel ne húzd már magad!:D
2010. márc. 19. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!