S. O. S. Hogy irjuk helyesen? :Semmilyet, vagy semmiet? 😂
elsőzgetünk, elsőzgetünk?... :-)
na, jól meg is kaptad a magadét az okosoktól :-/
Pedig már számtalan alkalommal próbáltalak jobb belátásra bírni az értékelések szükségességéről. :P
(Amúgy ez azért nagyon durva: cirka 5 óra alatt egyetlen válasz se született, "végre" megjöttem én, aztán "az éj leple alatt" a lepontozó brigád is... :O Neeem, válaszolni azt nem tudtak sem azelőtt, sem azóta, ahhoz ész is kellene. :D )
A tiéd után mit válaszoljanak még?... :-)
(Én szoktam pl. olyat, hogy ha valaki megismétli a jót, akkor nyomok rá pirosat, hiszen ugyanaz másodszorra nem hasznos...)
"Én szoktam pl. olyat, hogy ha valaki megismétli a jót, akkor nyomok rá pirosat, hiszen ugyanaz másodszorra nem hasznos..."
Bringa, csalódtam benned. :(
Hogy a csudába' ne lenne már hasznos, amikor itt sokszor több a rossz válasz, mint a jó???
Plusz még mindig vannak olyanok, akik a százalék alapján "hiszik" jónak vagy rossznak az adott választ.
Plusz "ismétlés a tudás anyja"...
Szóval visszatérhetünk a régi szép időkhöz: büntiből száz guggolás. :P
(Ja, és nem én pontoztalak le, a nullát látva reflexből zöldet nyomtam, csak utána fogtam fel, hogy mit írtál. :D )
Persze, ha "szavazás jellegű" a válasz, mert annyi hülyeséget írnak, hogy csak statisztikai kiértékelés után lehet valami tendenciát kimutatni (:-), akkor nem így csinálom, de egy ilyennél például mitől lenne zöld a második?...
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__725946..
Bocsánat, én rendeltetésszerűen használom a rendszert, és mivel nem azt kérdezik, hogy helyes-e a válasz, se nem azt, hogy gyors volt-e, meg nem is azt, hogy szépen meg van-e fogalmazva, hanem hogy hasznos-e, így hát sajnos egy szimpla ismétlést nem tudok nagyra értékelni, még akkor sem, ha a "közjó", a közhasznúság szempontjából nézem (tehát például a kérdező fejével gondolkodom, vagy másokéval, akik valami újat/hasznosat szeretnének olvasni).
Ez utóbbi szempontból persze egy katyvaszban van haszna a jó válasz megismétlésének – ahogy fentebb mondtam –, de az egy más szitu.
"de egy ilyennél például mitől lenne zöld a második?"
Például attól, hogy megerősíti az első választ.
Valószínűleg nem tudja mindenki, hogy egy bizonyos BringaManó válasza egyenlő a Helyesírás kategória "szentírásával". :D
"sajnos egy szimpla ismétlést nem tudok nagyra értékelni (...)"
Azért majd próbáld meg. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!