Hogyan kell helyesen menni és merre nézzek? (Bőven lent)
Figyelt kérdés
Tudom eléggé hülye kérdés, de sokszor mondták hogy úgy megyek mint valami idóta. Mikor megyek akkor a földet nézem.2013. aug. 9. 20:10
1/5 anonim válasza:
Jajj ne már ...
Mindenkinek van 1 tipikus járása...valaki felnéz és a bokája mindíg összeér, vki robotosan megy érted, mindenki máshogy.
2/5 anonim válasza:
Nekem is mindig ezt mondják :D
Amikor megyek, akkor megyek mint a golyó, még ha ráérek akkor is. Előpre meredek a semmibe, a járásom meg iszonyat lendületes és laza. Kilométerekről megismerni. Ha máshogy kéne mennem megerőltető lenne számomra.
4/5 anonim válasza:
Ezt a kérdést nehezem tudom elhinni...Most ez komoly?Ez a legnagyobb problémád?
De ha már írtam,akkor megpróbálok a kérdésre is válaszolni.Látatlanban nem tudhatom,hogy miért tűnik "idiótának" a járásod.Szerintem a legtöbben nem a földet bámulják.Ennél többet nem tudok mondani.Meg kéne kérdezni az ismerőseidet,hogy mi a furcsa a járásodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!