Mi a "kedvenc" helyesírási hibád ezen az oldalon? Mi az amit a legtöbbször látsz rosszul leírva? És mik a leggyakoribb kifogások, ha szólsz valakinek a helyesírása miatt?
Muszály, ilyed, ojan, elhalylik, rolla, tőlle - most csak amik elsőre eszembe jutottak, de sajnos rengeteg van..:(
Kedvenc kifogásaim:
1. siettem (miért a muszájt tovább tart leírni mint a muszályt???)
2. Mos méér kell ebbe is belekötniiiiiii?
Nagyon tanulságos beszélgetésnek lehetünk tanúi:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__649568..
Csak az a kár, hogy pont azok nem olvassák el, akiknek szüksége lenne rá.
Van két új: "pojén"
" mozsd meg balzsamozd be fésüld ki egyenesre és ne sszáricsd meg"
Már bocsi, de a vok, am, sztem, ink, h, egyik se hiba, hanem rövidítés! Vagy az emberek neten direkt hibásan írnak, hogy senki ne értse? ugyan már...
Attól, hogy a magyar tanáromnak nem tetszik, neten van tere az ilyesminek. igenis jól jön, ha nem kell annyit géeplni.
jah és én azt nagyobb bunkónak tartom, aki folyton másnak a helyesírási hibáit ugatja. Ő még sose hibázott?
Azért a "kurwa" meg a képek felett a "my" felirat nálam is kiveri a biztosítékot. Pedig magas az inger küszöböm XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!