Mi a "kedvenc" helyesírási hibád ezen az oldalon? Mi az amit a legtöbbször látsz rosszul leírva? És mik a leggyakoribb kifogások, ha szólsz valakinek a helyesírása miatt?
Muszály, ilyed, ojan, elhalylik, rolla, tőlle - most csak amik elsőre eszembe jutottak, de sajnos rengeteg van..:(
Kedvenc kifogásaim:
1. siettem (miért a muszájt tovább tart leírni mint a muszályt???)
2. Mos méér kell ebbe is belekötniiiiiii?
Tiltakozom! A muszály sokkal szebben néz ki, mint a muszáj! Lehet, hogy nem is tudatlanok a fórumozók, csak van esztétikai érzékük? :)
amúgy a kedvenceim a többszörösen összettet mondatok kisbetűvel vessző nélkül amiknél alig tudom kibogozni hogy miről van szó :)
" 1.ha jol nézne ki akkor semmit:D és ha még ismerkednénk is utána akkor az jo xD ha egy pedofil vagy undorito vagy csöves vagy ijesmi akkor leorditanám talán pofon is:D
2.nem adnám:D
3.attolfügg mijen kedvembe vagyok és h van e pénzem:D
4.attolfügg h kinek a zsebéböl esett ki:) ha egy 5gyerekes család anyáébol visszaadnám.. ha meg ojannak akinek sok pénze van megtartanám:D megijesmixd
5.otthagynám
6.hát valahogy segitenék..
7.azt mondanám h köszi nem élek ijenekkelxD
sok sikert a dolgozathoz;D"
"Tiltakozom! A muszály sokkal szebben néz ki, mint a muszáj! Lehet, hogy nem is tudatlanok a fórumozók, csak van esztétikai érzékük? :) "
A helyesírás nem az esztétikáról szól, ha a muszáj a helyes.
"Ööhm, azt hiszem, hogy az utolsó nem ide akart írni. :)"
Szerintem ide akarta írni, mert idézőjelben van és sok helyesírási hiba van benne, vagyis ez példa lenne.
Engem a sok msn-es sz*rakodás visz egyszer a sírba, illetve a nem megfelelő ragozás (hogy tudnák (én)).
Ha nem olvasol végig valamit minek reagálsz rá?
Ez olyan mintha azt mondanám neked: Józsi, menj ki az ólba és hozd be a ... (te meg elindulsz és mohón az ól felé tartasz de azt sem tudod minek, mert nem hallgattál végig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!