Mi a "kedvenc" helyesírási hibád ezen az oldalon? Mi az amit a legtöbbször látsz rosszul leírva? És mik a leggyakoribb kifogások, ha szólsz valakinek a helyesírása miatt?
Muszály, ilyed, ojan, elhalylik, rolla, tőlle - most csak amik elsőre eszembe jutottak, de sajnos rengeteg van..:(
Kedvenc kifogásaim:
1. siettem (miért a muszájt tovább tart leírni mint a muszályt???)
2. Mos méér kell ebbe is belekötniiiiiii?
szoplyak?hambizak?De napokig derültem egy recepte,amikor a hozzávalók között kóbi volt.Gondolom kolbász akart lenni,azaz kobi,rövid ó-val.
Régen volt egy olyan viccsorozat,ahol Móricka és Kóbi beszélget egymással.Elképzeltem,ha valaki kóbit akar az ételbe tenni,akkor kereshet valakit,akinek ez a neve,de hogy teszi az ételbe?
Mi a baj azzal, hogy mindig? Mire gondolsz?
Igen, a w meg y nekem is, de ha 12 éves akkor remélem kinövi. Ha meg felnőttként ír így, akkor már úgyis menthetetlen:)
Az eddigiek valóban zavaróak, de engem személy szerint az dühit, hogy ha sokan - mint én is - külföldröl irunk, az itteni tasztatúra nem teszi lehetövé, hogy minden hosszú betüt ékezettel irjunk: pl. ö, ü, i nem megy, a többit is csak több billentyüvel lehet megoldani.
Ha netán megjegyzem, hogy pl. a "muszály"-t j-vel kellene irni, akkor a legtöbb válasz az, hogy én se irok helyesen az ékezetek miatt és nem képesek felfogni, hogy nem megoldható. (Itt nem lehet magyar tasztatúrát kapni, meg egyébként is a laptopnál nem lehet kicserélni, meg egyébként is a nap nagy részében az itteni renszerre van szükségem, nem váltogathatom 10 percenként.)
Na gyerekek, ezt most lőttem. Érdemes végigolvasni, 20 éves srác írta. :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!