Mi a "kedvenc" helyesírási hibád ezen az oldalon? Mi az amit a legtöbbször látsz rosszul leírva? És mik a leggyakoribb kifogások, ha szólsz valakinek a helyesírása miatt?
Muszály, ilyed, ojan, elhalylik, rolla, tőlle - most csak amik elsőre eszembe jutottak, de sajnos rengeteg van..:(
Kedvenc kifogásaim:
1. siettem (miért a muszájt tovább tart leírni mint a muszályt???)
2. Mos méér kell ebbe is belekötniiiiiii?
mien/mijen
haggyál, eggy, kéccer, aszt, tarcs(tarts helyett), ércsd
ezeket már mind olvastam. de az a durva, hogy többségét egyébként értelmes, normális szövegben. mert ha valaki minden szót így ír vagy az írása értelmetlen, rendezetlen szóhalmaz, akkor ráértem. de ezeknél pont nem, ezért is emlékszem rájuk.
Meik, valyon, muszály, jáccunk, jácca, tely (ezen napokig sírtam), salyt, ijen, ojan, megbocsájt, Timy, köcce, komi (ez egyáltalán, mit jelent?), el vág, magyarország, lámpabúra, hoyg (Igaz, ez csak elgépelés, de hát mibe telne kijavítani?
punpa
ezek tényleg idegesitöek..Mondjuk én nem használom a hosszu magánhangzokat...
:D mint most is.
remélem ez azért nem durva
azért nem használom a hosszu magánhangzokat...mert valahogy igy gyorsabban megy...vagy nem is tusom olyan megrögzött már ez nekem...de csak az o-ó i-í és az ö-ő
pedig menne csak igy szoktam meg:D...
bár szerintem inkább igy irjak mint sem azt irjam hogy-pl..a rolla vagy öncsed :D érted?
Talán nem mind konkrétan helyesírási hiba ugyan, de kedvenceim: köcee, wok, szal, teccen.
Ja, de ez a "siettem" tényleg vicces..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!