Összerogy az asztal vagy összerogyik?
Aranyos vagy, Kérdező, köszönöm. :)
(Azért maradjunk annyiban, hogy csak az egyik legjobb a kategóriában. Ne feledkezz el Juliról, Ágiról és BringaManóról. :)
Te is ari vagy. :)
De ez már szinte történelem, mostanában nem lógok itt annyit. (Bizonyítékként lásd az itteni válaszaim dátumát... :D)
Bringa viszont belehúzott, de főleg nem az új kérdéseknél, hanem régebbieknél osztja az észt. :D
Julit épp most láttam, hogy letiltotta a nickjét. (Valamelyik idióta mostanában folyamatosan lepontozza őket is; engem meg már lassan két éve, bár lehet, hogy cserélődtek azóta a "rajongóim". :D)
Ágit viszont tényleg nem láttam az utóbbi hetekben. :(
Korr-Rektor úr pedig már régebben lelépett sajnos, őt ezért nem is említettem előzőleg.
Pedig jó kis csapat volt ez, na. :D
Sziasztok. :)
Egyszer már leariztál, csak akkor egy szupercsajszi nevében írtam. :)
Hát a lepontozás jó szórakozás sok embernek sztem, engem már annyira nem érdekel, ha nem lehetek 100%-os, akkor mindegy, h hány vagyok. :D
Az emberek meg mindig cserélődni fognak, mint az életben, nem sokan élnek le sztem úgy egy életet, h minden a megszokott emberekkel történik, de lehet, h csak én gondolom így.
Juhéééé, emlékszem rád; Bringával vitatkoztatok valamin. Tetszett a stílusod, meg is dicsértelek érte. És a korodhoz képest nagyon éles eszű vagy. :)
Csak így tovább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!