Nyélből vagy élből elutasítás?
Melyik a helyes?
Nyélből utasítanak el,vagy Élből utasítanak el?
"Örüljön a szHááád! :D"
Nem tudom, ez mit akar jelenteni, de nem válasz a kérdésre. :)
A "hehe" azt jelenti, hogy Berta és én egyszerre írtuk a helyes választ. Függetlenül attól, hogy valaki észlény /esetleg többen is/ Berta válaszát sorozatosan lepontozzák, még mindig ő az első a listán. :)
Nem, nem. Már 10 napja nem én vagyok az első a kategóriatoplistán. Azért tudom ilyen pontosan a dátumot, mert BM akkor megkérdezte, vajon alszom-e, hogy Wadmalac meg tudott előzni. :D
Naja, persze, hogy megelőzött; mert mostanában én sokkal kevesebbet írok (és offolok :D), ő meg sokkal többet. Szóval megtörve a közel fél éves "rekordomat", most már ő lett az offbajnok. :D
[Egyszer már Sceptic is megelőzött pár napra valamikor tavasszal, de ő főleg a rendes válaszokat gyártotta sorozatban. :) ]
Az utóbbi egy-két hétben volt, hogy csak egy-két választ írtam naponta. Tegnapelőtt és tegnap már többet, és ahogy néztem, ugyanúgy lehúzták a többségét... Úgy tűnik, az "ellenség" nem felejtett el. :D
Ó, bocsánat, javítás: kategória toplista, külön, nem egyben.
Na, úgy látom, javítani fogok a pozíciómon, ha így folytatom. :D
"kategória toplista, külön, nem egyben"
Miért is?...
(Azontúl, hogy a GYK-sok úgy írták...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!