Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Történt már veletek olyan,...

Történt már veletek olyan, hogy elutasítottatok valakit, majd pár nap/hét/hónap után megkedveltétek?

Figyelt kérdés

Mit csináltatok? Megmondtátok?

Én vagyok az akit elutasítottak, viszont azóta mindig odajön hozzám a srác beszélgetni, bókol, megdicsérte az új frizurámat és elhívott egy bálra(ami majd ősszel lesz), ahol párban kell táncolni és előre betanítják a párokat meg ilyenek...és kicsit furcsának találom, persze az is lehet, hogy csak jófej és kész :)

De most rátok vagyok kíváncsi!

2013. jún. 5. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki,de várd meg még elhív randira vagy ha a bál után esetleg megcsókol vagy vmi mint a mesékben :D akkor tuti h akart tőled valamit :)
2013. jún. 5. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Így jártam én is a feleségemmel...

Elsőre nagyon nem tetszett, de most már senkiért nem cserélném le, nézzen az ki akár hogy is.

2013. jún. 5. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen indokkal utasitott vissza?

Én utánam a férjem 2 hónapig futott mert amikor megismert épp elötte megismertem valakit aki nagyon megfogott, és annak adtam esélyt aztán mégis ö hozzá mentem hozzá:)

2013. jún. 5. 22:43
 4/4 A kérdező kommentje:

1. ősszel lesz a bál... nem bánnám ha nem kéne addig várnom

3. ő a legjobb fiúbarátom peluskorunk óta. és azt mondta neki tényleg csak barát vagyok. kész csoda hogy ezek után életben maradt a barátságunk, ezért nem akarok megint ajtóval a házba rontani, de figyelmesebben bánik velem, mint valaha

2013. jún. 6. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!