Melyik a helyes kiejtés?
Szeretnék egy Epson nyomtatót, és nem szeretnék hülyét csinálni a boltban magamból, hogy még a nevét sem tudom kiejteni :)
Én úgy tippelnék, hogy vagy Epszon, vagy Epszön.
Melyik a helyes?
@ Matthias:
Most kivételesen egyetértek BuciMacival: a kérdésed kiírása nem bűn, az offolás pedig nem az ezért járó büntetés. A zárójeles eszmefuttatását nem fogalmazom át, be sem másolom, de azzal is egyetértek. :)
És számomra külön öröm, hogy most nem velem keveredett véget nem érő vitába. :D
Én azért nem vagyok ennyire szőrszálhasogató az angol kiejtést illetően; de hát ha nekik jól esik... :D
-------
@ Built-in Mosad-agent:
Ne idegeskedj, nem tesz jót az egészségednek. :D
Az utóiratodat szerintem direkt nekem címezted gondolatban, de most nem veszem fel a kesztyűt; az utóbbi időben kétoldali vitaundorban szenvedek ugyanis.
Az indexes cikket épp tegnap olvastam egyébként, mivel egy ismerősöm kiposztolta a Facebookon; annyit jegyeztem meg kommentben, hogy van benne igazság, de nem értek egyet mindennel. Itt is maradok ennél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!