Ti nem féltek attól, hogy pár év múlva már sokkal több olvashatatlan írás lesz az interneten?
(Előre is elnézést kérek a helyesírási hibákért, de én legalább igyekszem...)
A mai tinik felnőnek, nyilván nem tanulnak meg addigra sem írni, az igénytelenségüket terjesztik majd a fiatalabbakra...
A főként fiatalok által látogatott oldalakon ne tudjátok meg, mekkora igénytelenség van! Nagybetűt csak akkor lát az ember, ha valaki éppen ORDÍT, nem tudják, hogy a szóközt az írásjel elé kell-e rakni, utána vagy mindkettő... Szerintük általában mindkettő, bár elég nehéz megmondani, mert ritkán használnak ilyeneket. Sorolhatnám, de szerintem tudjátok miről beszélek.
Nem rég szabadultam az iskolából, és tudom, hogy nem jó érv ha azt mondod, hogy figyeljenek a nyelvtanórán. Mert a nagy rohanásban már arra nincs idő, hogy ilyen alapvető dolgokat elmagyarázzunk a gyereknek, mert hát haladni kell a tananyaggal.
Komolyan félek a jövőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!