Koncertjeikre vagy koncerteikre?
Figyelt kérdés
Szerintem az első a jó, de bizonytalan vagyok. Köszi a segíséget!2012. nov. 12. 22:03
2/9 anonim válasza:
az ő koncertje, vagy az ő koncerte? a második elég hülyén hangzik ahhoz hogy az első legyen a jó :D
4/9 anonim válasza:
Koncertjeikre, de ha leírod a kérdést, vagy beírnád mondjuk egy worldbe, láthatod hogy aláhúzza pirosan a "koncerteikre" szót.
5/9 anonim válasza:
Wordbe Te! ; ) word a szó, World a Világ:-)
6/9 anonim válasza:
Igen-igen, tudom, véletlenül írtam el. Ez a mai nap nem az én napom. De én is a Microsoft Word nevű programra gondoltam :)
8/9 anonim válasza:
A Wordre meg a többi hasonló programra ne hagyatkozzatok. Például a tenniök szót is aláhúzza, akkor ilyen alapon a koncerteikre miért nem lenne helyes?
Természetesen persze az első változat a jó, koncertjeikre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!