Csakk engem ídegesit ez a hejesiras mánía?
:)
Szóval csak engem idegesít?Persze fontos,hogy tudjunk helyes írni,de szerintem egy fórumon nem annyira lényeges.Gondolok itt arra,hogy rengeteg kérdésénél megy a lehurrogás,meg a fröcsögés,csak mert a kérdező elütött pár billentyűt,vagy esetleg tényleg hibázott vesszőt,bármit.A kérdésre nem is válaszolnak.Múltkor egy filmes fórumon tituláltak butának,sötétnek,mert kb elírtam egy szót.Nem túlzás ez egy kicsit?
Akik ennyire ki vagytok erre élezve,miért?Vagy van akit szintén leugattak?
Kedves előző válaszoló!
A ki szeretnénk javítani igekötős igét csak véletlenül írtad úgy, hogy kiszeretnénk javítani?
/Érdekes, hogy a javító nem húzza alá./
Nagyon szeretném, ha válaszolnál. Előre is köszi.
Nah igen a 21# válaszoló véleményét osztom!Én is ezt gondolom.Rengeteg olyan kérdésbe botlottam,ahol a kérdező pocskondiázása ment,rendes válasz adása nélkül.
Őszintén szólva a vessző és pont utáni szóközre nagy ívben sz*rok te kis okostojás!!!!
Ha nem vetted volna észre,te kezdted :)
Hiszen nem a kérdésre válaszoltál,hanem okoskodtál,és pluszban provokáltál is.
De akkor megpróbálok,mint már mondtam,szemet hunyni efelett,és a leugatásokat sem veszem magamra innentől :)
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!