Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Csakk engem ídegesit ez a...

Csakk engem ídegesit ez a hejesiras mánía?

Figyelt kérdés

:)

Szóval csak engem idegesít?Persze fontos,hogy tudjunk helyes írni,de szerintem egy fórumon nem annyira lényeges.Gondolok itt arra,hogy rengeteg kérdésénél megy a lehurrogás,meg a fröcsögés,csak mert a kérdező elütött pár billentyűt,vagy esetleg tényleg hibázott vesszőt,bármit.A kérdésre nem is válaszolnak.Múltkor egy filmes fórumon tituláltak butának,sötétnek,mert kb elírtam egy szót.Nem túlzás ez egy kicsit?

Akik ennyire ki vagytok erre élezve,miért?Vagy van akit szintén leugattak?

2012. aug. 30. 01:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem hurrogok le valakit ha hibásan ír, egyszerűen megjegyzem magamban. Szerintem az nagyon bunkó dolog, ha nagyon hibás szövegre olyan reakció érkezik, h "te analfabéta", meg hasonlóan sértő megjegyzések. Ha a válaszoló személy kulturált lenne, nem így adná a másik tudtára, hogy hibásan írt. Ezt teljesen normálisan is meg lehet mondani, még akkor is ha szánalmasan helytelennek tartjuk a hibás szöveget. Engem az sokkal jobban idegesít, amikor valaki egy sor hibás szöveg miatt 10 sort pampog. Ha annyira idegesíti, akkor ne válaszoljon. Ne válaszoljon a hibákra, hanem mint például egy ilyen oldalon, válaszoljon inkább a kérdésre. Engem az kiakaszt, hogy a feltett kérdésre nem érkezik válasz, csak a hibákra. Elhiszem, hogy mindenki tiszteletet követel, és ez abban nyilvánul meg, hogy írjunk helyesen egy oldalon, amit mindenki lát, de könyörgöm... ha valakinek egyszerűen nem megy, vagy nem tudja hogy javítsa ki, akkor szépen is el lehet magyarázni. Az ilyen jogos, ez ellen nekem sincs kifogásom. Bár, ha minden hibát kiszeretnénk javítani, akkor akár azt is felhozhatnám, h "hát"-tal nem kezdünk mondatot. Annyi mindenbe bele lehet kötni, felesleges idegeskedni miatta. Az az ember meg, aki nagyon hibásan ír, akkor is úgy fog, ha leordítjuk a fejét. :)
2012. aug. 30. 20:12
 22/33 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. "Csakk engem ídegesit ez a hejesiras mánía?" Na én az ilyenen nevetek. :)
2012. aug. 31. 14:29
 23/33 anonim ***** válasza:

Kedves előző válaszoló!

A ki szeretnénk javítani igekötős igét csak véletlenül írtad úgy, hogy kiszeretnénk javítani?

/Érdekes, hogy a javító nem húzza alá./

Nagyon szeretném, ha válaszolnál. Előre is köszi.

2012. aug. 31. 14:30
 24/33 anonim ***** válasza:
Nekem azzal sok problémám van, hogy mit írunk egybe, és külön. Véletlen volt, ha jobban figyeltem volna, nem hiszem hogy úgy marad.
2012. aug. 31. 14:34
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért kérdezted?
2012. aug. 31. 14:55
 26/33 A kérdező kommentje:

Nah igen a 21# válaszoló véleményét osztom!Én is ezt gondolom.Rengeteg olyan kérdésbe botlottam,ahol a kérdező pocskondiázása ment,rendes válasz adása nélkül.

Őszintén szólva a vessző és pont utáni szóközre nagy ívben sz*rok te kis okostojás!!!!

2012. szept. 1. 14:27
 27/33 anonim ***** válasza:
71%
Az ennyire intelligens kérdezőknek, akik ide székelnek állandóan, na, azoknak szoktunk mi is intelligensen válaszolni. Ugyanígy.
2012. szept. 1. 14:57
 28/33 anonim válasza:
58%
XD mijen lúzer vagy.Hosszú i-vel irod az idegesit szót??? XD na jó csak vicc de engem nem idegesit
2012. szept. 6. 15:42
 29/33 A kérdező kommentje:

Ha nem vetted volna észre,te kezdted :)

Hiszen nem a kérdésre válaszoltál,hanem okoskodtál,és pluszban provokáltál is.

De akkor megpróbálok,mint már mondtam,szemet hunyni efelett,és a leugatásokat sem veszem magamra innentől :)

Köszi mindenkinek a válaszokat.

2012. szept. 7. 02:19
 30/33 anonim válasza:
100%
Hé 28.-vagyok és ez volt az elsö válaszom remélem nem rám értetted
2012. szept. 7. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!