Mit jelent ez: N/A?
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 18:30
1/12 anonim válasza:
nem elérhető (not available)
nincs adat
nem jelölt, nincs kijelölés (not assigned)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2011. aug. 6. 18:42
3/12 NoodIy válasza:
Én is így tudom, de sohasem értettem miért van "/" jel a N és az A között...
4/12 A kérdező kommentje:
Ja azt én se értem. A következő kérdésem az lesz...
2011. aug. 6. 23:07
5/12 anonim válasza:
Eredetileg volt a with rövidítésére a w/. Ez gyanítom valami számítógépes zsargon lehet, de nem tudom biztosra. Ebből jött a without jelölésére a w/o. Ennek formai analógiája a n/a.
6/12 anonim válasza:
Az angol wiki ezt írja:
British English particularly makes use of the slash instead of the hyphen in forming abbreviations.
Tehát nem kell okot keresni hogy miért /-rel rövidítenk, hanem mert csak és kész.
7/12 A kérdező kommentje:
Kösz,mégse fogom feltenni a kérdést.
2011. aug. 7. 00:09
8/12 anonim válasza:
Hát én úgy tudom a fehér szint jelenti úgymond szakmai nyelven de nem vagyok benne biztos.. nemrég én is rákerestem és azt írta ki hogy fehér szín:D
9/12 anonim válasza:
Na egy write-only, jól megtermett példány.
10/12 anonim válasza:
Van még egy variáció a nem/igen-re: "no/apply", ami körülbelül azt jelenti, hogy "elutasít/alkalmaz". De elfogadom a többit is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!