Miért nem írja senki sem helyesen a BÚÉKot :D?
Figyelt kérdés
Mármint boldog Új évet kívánok :D.. szóval nem buék ... :D bÚék2010. dec. 31. 16:45
1/13 anonim válasza:
Hogy legyen mit kérdezni,
meg azért, mert a kiscica szőrös és nem borotválkozik...
2/13 anonim válasza:
Na várj, mert vagy új év, vagy Újév.
3/13 anonim válasza:
Az első verzió az egész évre, a második a holnapi napra vonatkozik.
4/13 anonim válasza:
Igazság szerint te sem írtad jól, mert nem nagybetű, csak simán B.ú.é.k.
5/13 anonim válasza:
Nyomtatott nagy betűvel is lehet írni, nem tiltja a törvény, és nem is lesz hibás:P
6/13 anonim válasza:
A BUÉK története az, hogy régebben, amikor még a kalapácsos írógéppel írtak, akkor nem igazán volt hosszú Ú betű. Ezért lett a BÚÉK->BUÉK. Amúgy helyesen egybeírva, végig nagy betűvel, hosszú ú-val kell írni:
BÚÉK.
16:53-as választ nem értem:P
7/13 anonim válasza:
Helyesen így írják:bújjék.Hogy hova,az csak fantázia kérdése.
9/13 anonim válasza:
válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:36
nem érted, elmondom:D
ha azt mondod, hogy boldog új évet az az egész évre vonatkozik, ha azt mondod, hogy boldog Újévet, akkor az a január elsejére, vagyis én így értettem :D
10/13 anonim válasza:
Előző, köszönöm, én is így értettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!