Mit jelent ez : -. -"?
Figyelt kérdés
Annyira utálom ezt a jelet , és még csak nem is tudom mit jelent .2010. nov. 11. 16:35
1/12 anonim válasza:
Ha valaki pl. feltesz egy értelmetlen kérdést, akkor ez az "istenem, de hülye..."(jobban nem tudtam leírni) jel. Én legalábbis így használnám.
2/12 anonim válasza:
Ilyen 'szánalmas' fej, úgyértem nem maga a jel a szánalmas hanem akkor írjuk hogyha valakit annak tartunk >.< bocsi ha nem túl érthető:D
3/12 anonim válasza:
abban az értelemben is használják, h "na most lefárasztottál"
4/12 anonim válasza:
jobbszem-orr-balszem-izzadtság
animékben is hasonló fejük lesz
6/12 anonim válasza:
Ne mond hogy kukacoskodok de nem ez a kérdésed hogy :"-.-"?Arra gondolok hogy a kérdésed az idézőjelben lévő vessző-pont-szóköz-vesszőre vonatkozott?Mivel ebben az esetben lefelejtetted az idézőjel első tagját és igy félre érthető a kérdés.Vagy én értettem rosszúl?
7/12 anonim válasza:
nem, utolsó, nem arra vonatkozott. a " nem idézőjelként szerepel. :-) itt például a kettőspont se kettőspontként, hanem 2 szemként van
8/12 A kérdező kommentje:
A kettős pont az kettőspont :)
erről a smileyról van szó (-.-")
2010. nov. 14. 11:39
9/12 anonim válasza:
ma 10:24-nek. Viszont a tiédnek a jelentése :mosoly!De a kérdezőének nem ismerek jelentését.Természetesen attól még ha én nem ismerem jelenthet valamit.
10/12 A kérdező kommentje:
Én se ismerem , azért kérdeztem :D
2010. nov. 14. 13:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!