Milyen szót lehet a dilemma helyett használni?
A google jobb kategória lenne. "dilemma szinonima"
probléma, nehézség, bökkenő, mizéria, nyűg, baj, komplikáció, bonyodalom, fennakadás, macera, hercehurca, gond, zökkenő, gubanc
Másik oldal szerint:
hézag, zűr, labirintus, komplikáció, bosszúság, bökkenő, bonyodalom, difi, felhajtás, útvesztő, alkalmatlanság, gubanc, gáz, baj, szövevény, akadály, válság, slamasztika, hűhó, galiba, probléma, félreértés, kétség, nehéz választás, kényszerű választás, kellemetlen helyzet, szorító, szorultság, kényszerállapot, kettős baj, vesződség, teketória, gond, felbolydulás, ribillió, nehézség, kellemetlenség
kényszerhelyzet
bizonytalanság, zavar, szorult helyzet
Hogyne lenne választásom a monolemma esetén. Vagy csinálom, vagy nem. Azt az egy dolgot, ami szabadságomban áll. [Bocsánat, vegyész vagyok, én szabadsági fokokban gondolkodom.]
Node én logikusan még tovább folytatnám a sort, dilemma - monolemma - nolemma. Vagy zerolemma?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!