Miért van az, hogy ha már semmibe nem tudnak belekötni akkor elkezedik piszkálni az embert azzal, hogy nem tud írni, helyesen írni?
Én is nagyon sokszor futtok bele, hogy ha nincs más indok ellenem akkor jönnek azzal hogy én fogjam be mert hogy nem tudok helyesen írni és így hülye vagyok. Persze az más kérdés hogy értelmesen nagyon sok témához nem tudnak hozzászolni.
Elsőperctől kezdve nagyon rossz a helyes írásom, probálok ellen tenni, szabályok újra és újra átnézéssével, de igazából nem juttok a-ból b-be. De az is igaz hogy meg is untam a témát, és most már miniállisan teszek a dologért. Ilyen nagyon hülyén azért sikerült lediplomázak mérnőki szakon. Illetőleg annó az érettségim is egy magyar 2-es kivételével kitünő lett.
Senki nem mondta, hogy a nyelvtan a hibás azért mert én hibásan alkalmazom. Sőt az sem mondom, hogy ez így jó, mert nyilván nem az, de jelenleg ez van és kész majd hogy ha erre lesz szabadidőm akkor biztosan, fogok javítani a helyzetetten.
De, hogy te is megértsd a példáda alapján:
Az uszni nem tudod piszkálják azzal, hogy nem tud uszni miközben éppen ejtőernyőzünk.
Semmi közze a két dolognak egymáshoz... :P De ha nincs más
válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:49
Ez elég furcsa gondolkodás. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy elég ha hivatalos helyen viselkedek kulturáltan, emberien, otthon be is sz..rhatok a közepére is, az sem baj, mert ugyan ki törődik vele!
"Az uszni nem tudod piszkálják azzal, hogy nem tud uszni miközben éppen ejtőernyőzünk."
A valódi helyzet általában az, hogy ha állásinterjúra mész koszosan, büdösen, ápolatlanul, akkor VALAMIÉRT nem foglalkoznak az érdemeiddel és a tudásoddal.
ma 21:35: pedig pont ezt mondom.
"Romaban viselkedj ugy, mint a romaiak."
Azon a helyen, ahol olyan dolgokkal itelik meg az embert, hogy egyenlore-nek irja az egyelore-t, ott hagy ne vegyem komolyan a masikat sem.
Egyebbkent, valojaban tenyleg nem erdekel, ha a masik othon a szoba kozepere urit, amig a megfelelo helyen betartja a elvart szintet.
Mert az emberek nem képesek beismerni, hogy nincs igazuk, illetve, hogy másnak is lehet igaza.
Én is tapasztaltam már azt, hogy mikor elfogytak az észérvek, előjött a helyesírással. (Ami mellékesen elgépelés volt...)
Abban viszont igazat adok a válaszadóknak, hogy nehéz komolyan venni egy szöveget, ha tele van hibákkal. Egyszerűen nem tűnik hitelesnek.
Persze attól még lehetsz nagyon jó szakember, hogy diszgráfiás vagy, de az emberek előítéletesek.
Jah, en sem ertem miert nem tanulnak meg latni a vakok, beszelni a nemak, futni a benak.
Es bar sokan tenyleg "csak rafogjak" a diszgrafia egy elegge sulyos, problemas betegseg.
Amugy, meg mindig nem ertem, miert kellene megtanulni irni?
Van egy enyhe sanszom, hogy gyorsabban gépelek a utolsó válaszadónál, meg akkor is, ha áttérek a nekem nem igazán megszokott ékezetes írásra. :) Szóval, azt gondolom, az nem ember, aki nem képes 10 ujjas gépelésre és 100szó/perc alatt van a gépelt írása. :P Mert az manapság nagyobb szégyen, mint a helytelen-írás. Ez is egy vélemény, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!