Ruhaméretnél hogy kell ezt helyesen leírni?
Van két nadrág, egyiknek a dereka 70 cm, a másiknak 75 cm. Utóbbit hogy mondják? Mert a szélesebb derekú ezt (is) jelenti: [link]
de én nem erre gondolok, hanem hogy körben nagyobb a méret. Erre mi a jó kifejezés?
Nagyobb derékbőségű nadrág? Ez nem hangzik jól.
Köszi a válaszokat! :) Még ezzel kapcsolatban kérdeznék.
ez a fajta bugyi széles derekú vagy széles oldalú?
itt egy másik képen feketével jelöltem azt a részt, amire rákérdeztem:
Nadrágnál jó a széles(ebb) derekú (ahogyan az látszik az eredeti kérdésben), de bugyinál szerintem helyesebb a széles oldalú, mint a széles derekú.
illetve egy másik kérdés:
Ha valamire azt írják, hogy magas(abb) ülepű mit jelent? Magas derekú és széles ülepű lehet egy bugyi, de magas ülepű? Ha magasan van az ülepe, akkor az a bugyi általában magas derekú is, de lehet, rosszul gondolom.
Nem értek a témához, de a leírtak alapján inkább a széles oldalúra szavaznék.
A magas ülepről sajnos fogalmam sincs.
Ruhaméret:
Derékbőség, csípőbőség, mellbőség, vállszélesség, hátszélesség, háta hissz nyaktól a derékig, mellmagasság, nyakbőség, ujjhossz, nadrágszár hossz külső csípőtől/deréktól, nadrág belső hossz, nadrágszár szélesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!