3 èves fiatok mekkora (cm és kg)? Mekkora ruhákat hord?
Az én kisfiam februári, tehát épp hogy 3.
Kb 95 cm, hozzà 15,5 kg.
Néha nagyobbnak látom a kortársainál, ami nem zavar, sőt. De kiváncsi vagyok nalatok mekkorák a fiúk. Bölcsibe jár, de vegyes csoport 1,5-3,5-ig minden van😃 ott nagyjából egyformák a 3 év körüliek.
Mi 98/104-es ruhàkat veszünk már neki. 104 még ugyan nagy, de épp jót nem akarok venni, főleg évszakváltás előtt :)
Áprilisban lesz 3
94cm 14 kg, de most nagyon eszik, ha így halad biztos felszed 1 kgot áprilisig.
Én kissebbnek látom az átlagnál a lányok ekkorák ennyi idősen. A nagy fiam 103 cm volt 3 évesen 15kg,de ő mindig nagyobb volt az átlagnál.
98 as ruhát hord, de kezdi kinőni.
Egy hónapon belül tölti a 3 évet (fiú a kérdésnek megfelelően). 98 cm és 14,5 kg, 98-as (pl: aldis nadrág); 98/104-es (pl: lidl overál), 104-es (hm body) ruhákat hord, 25-ös cipőt.
Van nála fiatalabb, de magasabb kislány is a csoportban. Nővére 96 cm 12 kg volt 3 évesen 21-es lábbal.
Áprilisban lesz 3 a fiam. 98cm és 17kg.
110-114es ruhákat hord, 27es cipőt.
Köszönöm a válaszaitokat!
Ezek szerint tényleg nagyjából átlagos. :)
Kislányos válaszok azért nem relevánsak, mert a lányok genetikailag más alkatúak (általában törékenyebb testalkatúak, alacsonyabbak, stb)
A többi válasz nagyon hasznos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!