Benneteket is zavar, hogy teljesen átvették az emberek az angolból, hogy a hónapok és napok neveit nagy kezdőbetűkkel írják, helytelenül?
#0: "teljesen átvették az emberek az angolból, hogy a hónapok és napok neveit nagy kezdőbetűkkel írják"
nem vették át "teljesen", ritka az ilyen. (így nem is zavar.)
tegyél fel inkább érvényes kérdést, kérlek.
amiket én olvasok, abban ritkán találkozom ilyennel, így nem mondanám, hogy teljesen átvették (azt sem, hogy a többség, azt sem, hogy nagyon sokan).
nem tudom, te hova "jársz", ahol "(szinte) mindenig" naggyal látod pl. a napokneveit.
ha ott tényleg ez van, és ennyire zavar, akkor ne "járj" oda. :-)
Kérjük, Bevásárló Kosarat Mindig Szíveskedjenek Használni!
Zsömle: 60, Kenyér 890, Rozscipó 550, Kifli 65
Kávé Tejjel 220, Cappuccino Kicsi 150, Latte Nagy 190, Kávé Cukorral 250 Cukor Nélkül 210
szuper :)
"Engem nagyon zavar ez a helytelen nagybetűzés."
Értem, de miért minket szórakoztatsz ezzel? Nem lenne észszerűbb, hogy azoknak írod meg a fájdalmadat, akik nagybetűznek?... (Már amennyiben valóban zavar, és nem csak azt szeretnéd időnként a világ tudtára adni, hogy te bizony tudod, hogy ez helytelen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!