Áthúzzátok a 'z' betűt? Na és a '7' számot?
Én számokkal dolgozom, egyértelmüen és olvashatóan írom mindet, csak akkor húzom át a 7-est, ha hasonlít az 1-eshez de nem tudom kijavítani.
A z-t sem húzom át, nem írok túl szépen, de a z-im kiolvashatóak. Ami nálam összetéveszthetö az az n és u.
A 7-est áthúzom, hogy ne tűnjön 1-esnek. A z-t és a Z-t soha.
Az O-t nagy, az o-t kis körnek írom, a 0-t oválisnak, hogy megkülönböztethetők legyenek.
Mostanában sajnos sokszor kell visszatérnem a z-kre, mert az előtte lévő betűt nem húzom fel eléggé, így a z olyan csúnya r-nek vagy 2-esnek néz ki.
U.i.: először azt hittem, hogy az orosz Z-ről van szó...
Marhaság. A Z-t nem kell áthuzni, mert miért kéne ?
A 7-esnél, pedig az a normális irás hogy van egy vizszintes vonal, tehát nem áthuzom, hanem csak normálisan írom.
Milyen vicces hogy pont a 7-es hozzászóló lettél, és nem húztad át egyszer sem a 7-est.
Egyébként ha normálisan írod akkor a tetejét hullámosan ahogy elsöben tanították?
Folyóírásnál nem húzom át a z-t, de nyomtatott betűkkel írásnál igen.
A 7-est mindig áthúzom.
Foglalkozási ártalom, szoftverben egy betűhibát megtalálni aránytalanul sok időt vesz igénybe, inkább fogyjon több tinta, de legyen minden egyértelmű.
"szoftverben egy betűhibát megtalálni aránytalanul sok időt vesz igénybe, inkább fogyjon több tinta, de legyen minden egyértelmű."
Papíron tolod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!