Hogy írod hogy “ugyaz” és „ugyanúgy”?
Még egy apróság: ha már kényes vagy a helyesírásra, akkor ne keverd az idézőjeleket se (ha a program javítgatta neked, akkor elnézést).
Ez már tényleg csak finomság, külön nem is szóltam érte.
Amúgy örülnék, ha itt a fórumon ez lenne a legnagyobb gond. Általában sokkal nagyobb problémák vannak, de már rendszerszinten is.
Ha az alsó-felső idézőjelre gondolsz a magyar helyesírás szerint, fogalmam sincs, hogy telefonon van-e ilyen opció.
Egyébként nem vagyok érzékeny, de bizonyos dolgok nagyon szúrják az ember szemét.
Mit nem hinnél? A kétségeken mit segít egy szavazás? Egyáltalán miről szavazunk? Hogy ki hogyan szeretné?......
(És az hogy jön ide, hogy a nyelv folyamatosan változik? :-o A nyelv tényleg folyton változik, de itt most a helyesírásról beszélünk, az nem változik folyamatosan: kb. 30 évente van új szabályzat, két változás között esetleg apróbb pontosítások születnek szótárakban, egyéb kiadványokban.)
trollszavazást írtam. :-) és műkérdést.
felmerülhet, hogy mi az a trollszavazás – ezen még gondolkodom... :-D
azért műkérdés, mert nem valódi, csak pufog egy kört a kérdező egy helyesírási témán, hátha attól jobb lesz a világ. (lehet, hogy jobb lesz, de atótl még a kérdés mű – nevezhetjük költőinek is. :-)
a szavazás pedig azért troll-, mert azon túl, hogy az sem valódi, ráadásul többet árt, mint használ :-/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!