Bruhh kérdése:
Atila, atilla, attila vagy attilla?
Figyelt kérdés
esetleg atttillla2021. jan. 22. 16:25
1/16 anonim válasza:
A személynévre vagy a tradicionális ruhadarabra gondolsz?
4/16 anonim válasza:
#3 vagyok. Vagyis abban biztos vagyok, hogy 1 -t-vel és -l-lel is lehet (Atilla,Attila). Abban viszont nem ,hogy lehet -e Atila-ként írni vagy sem.
Kérdézd meg,hogyan van az anyakönyvébe jegyezve az illetőnek,mivel többféleképpen is lehet írni.
5/16 anonim válasza:
Még mindig #3 vagyok, eredetileg tudtommal Attila-nak írjàk.
6/16 anonim válasza:
Attila. :) A többit honnan pattintottad elő,hasból? XD
7/16 anonim válasza:
Magyarországon Attila(mondom ezt tapsztalatból mivel ez a nevem), Törökországban pedig az Atilla verzió is létezik. Az Atila verziót még sose láttam.
9/16 anonim válasza:
Ha szemelynev, Attila. Ha a ruhadarab, atilla.
10/16 chtt válasza:
Névként az Attila és az Atilla is helyes, de nálunk - ahogy azt előttem többen írták -, az Attila az elterjedt.
Az atilla pedig ruhadarab: [link]
Atilát még nem láttam-hallottam, de a gugli szerint az Attila létező név változata, s hetest megerősítendő: [link] - Atila Turan (born 1992), Turkish footballer... :)
attillát még a gugli sem ismer :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!