Ti is szoktatok a Föld megmentése érdekében a csapba pisilni?
A problémáknak van fontossági sorrendjük. Egy kétségtelenül meglévő, ámde jelentéktelen problémahalmazt oldasz meg hatalmas energiákkal, miközben más egy laza mozdulattal kezel egy milliószor fontosabb problémát és sokszorosan eredményesebb nálad.
A dolgokat a hatásban és nem a belefektetett energiában érdemes mérni.
A kérdésben említett dolog kétségtelenül valódi probléma, ám ha azt mondom, ezredrangú, hatalmasan felértékeltem.
Mekkora szöveg.
Ismerősöm faterja is rendszeresen pisált a csapba.
Eddig azt hittem, hogy azért, mert így hulla részegen tud két kézzel kapaszkodni/támaszkodni úgy sem megy félre, de lehet, hogy azért csinálta, hogy megmentse a Földet.
Ezek szerint városi környezetben az volt a leginkább környezetbarát megoldás, amikor még bilibe tették a sárgát, aztán zutty ki az ablakon.
Félve kérdezem meg, de egyébként hogy viszonyulsz a medve kérdéshez? :)
Utolsó:
Azt zacskóba szoktam.
# 35
és két használat közt kimosod a patakban?
"Nem mosom ki, a szomszéd erkélyére dobom át."
Na jó, kész. Ezen visszatarthatatlanul felröhögtem. :D
Egyébként nálunk:
WC kisgomb: 4L
WC nagygomb: 7L
De ha ezentúl csak havonta zuhanyoznék (v fürdenék) azzal is rengeteg vizet spóronlák és a buszon is mindig lenne mellettem ülőhely.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!