Ti is szoktatok a Föld megmentése érdekében a csapba pisilni?
Egyébként mennyivel jobb (esetleg higiénikusabb) ez, mintha a WC-be engednéd és utána nem, vagy csak kis vízzel húznád le? Hiszen a mosdót is leöblítenéd utána némi vízzel. (Ugye?)
Amúgy valóban, ez inkább csak arra jó, hogy aki nem igazán akarja aktivizálni magát környezetvédelem ügyben, az is elmondhassa, hogy márpedig ő napi szinten tesz valamit a környezetért. Én például csak hetente cserélek alsógatyát és zoknit, kb. havonta mosok és fürdök, ezzel egy rakás vizet megspórolok. Ha mindenki így tenne, mennyivel jobb hely lenne a világ! :))
#21 az a baj, hogy egy idő után alkalmazkodik az orrod a sajár szagodhoz.
Így fel sem tűnik, hogy brunzoláskor a csőben maradt csepp kigurul az alsódra és 1-2 nap alatt olyan masszív húgyszag lengi körül az ágyékodat, mint egy rossz csövesnek. Az IFA fékcsíkok és az izzadtság pár nap alatt átható seggszagot eredményez... mialatt a zokni már 1 nap alatt besavanyodott gombatelepek nagypapás bűzét árasztja.
Ingek és trikók hónalja kb 1-2 nap alatt begyűjti az izzadtságot, meg ha deot is használsz, így a baktériumok milliónyi emésztik le a szerves anyagot és árasztják a kénes marihuána szagot.
Metrón rendszeresen találkozok ilyen büdös koszos csövesszagú egyénekkel. Borzasztó!
Ez nem városi irodai életre való... ha mezítláb taposnál a homokban, és egész nap a természetben lennél ott mindegy lenne...
Nem lenne jobb hely a világ.
Nem volt egyértelmű, de oda akartam írni utána, hogy "remélem csak viccelsz".
Sajnos teljesen reális kép ez. Ráadásul tényleg sok ilyen ember van a városi környezetben.
"Hiszen a mosdót is leöblítenéd utána némi vízzel. (Ugye?)"
Nyilván, nem vagyunk mi állatok :)
Hallod-e, nem kéne inkább a vécétartályt lecserélni olyan megoldásra, hogy csak addig jöjjön a víz, amíg nyomod a gombot?
Az jogos, hogy a teljes tartály lezuttyantása egy pisiért pocsékolás, de erre a legutolsó alternatíva, ami az eszembe jutna, az a mosdóba brunyálás.
Én a mosdókagylót otthon kézzel-szivaccsal, mosószerrel szoktam kisikálni. Egyszer kapnálak rajta, hogy oda vizelsz, onnantól az arcoddal tenném.
ja és a bűzelzáró tisztítását is a fejed felett tartva csinálnám.
Én, bár nincsenek világmegmentő gondolataim, és nem tekintem magam hősnek, pisilés a után a kisebbik gombot nyomom meg :-)
A konyhai stb. használt szennyvíz elvileg lehetne öblítővíz, de van vele gond. Tisztítatlanul hazavágja a csapokat, szelepeket, lerakódásokat csinál a tartályban stb.
Ideális lenne egy esővíz-gyűjtős megoldás, csak nem mindenhol megvalósítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!