Honnan tudják, hogy mi van a világűrben?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van hely, ami még távcsővel sem látható, mégis állítják, hogy létezik!2018. dec. 27. 16:35
11/18 A kérdező kommentje:
Egy tamponreklámban láttam.
2018. dec. 28. 12:52
12/18 anonim válasza:
Akkor csak várnod kell, amíg ivarérett leszel, és te is rájössz, hogy létezik és hogy mi van ott.
13/18 A kérdező kommentje:
De ha rám is az vár, ami rád várt, inkább kihagyom!
2018. dec. 28. 19:00
14/18 anonim válasza:
Vannak dolgok, amiket nem látni kell, hanem számítani. A tamponreklám ezek közé sem tartozik. Ami abban szerepel, az az eladás növelését célozza és nem a valóságot. Mondhatod azt is, hogy a tampont attól különleges, hogy a százmilliárd fényévvel távolabb élő nagynénid hozta. Ha elhiszik és ettől jobban veszik, akkor igaz. Mármint a profit, a mese nem.
15/18 A kérdező kommentje:
Végre egy kreatív hozzászóló. Hogy hogy élsz még?
2018. dec. 28. 19:49
16/18 TappancsMancs válasza:
Mit ne mondjak, sikerült meglepned minket itt a tudomány rovatban - gondolom a többiek nevében is mondhatom. Még ha kicsit fura is, hogy ilyet leírok, de esetleg volna némi lehetőség a csillagászati jellegű tampon reklám linkjére? Az a gyanúm más is kíváncsi lenne rá.
És Boldog Új Esztendőt!
17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos csak a képzeleted játszik, lehet nincs is ez a kérdés vagy délibáb, délelőtt.
2018. dec. 28. 23:15
18/18 anonim válasza:
Úgy mint régen. A messziről jött emberek (tengerészek) mesélték hogy mi van a világ(egyetem) azon részén. Így: réges régen egy messzi messzi galaxisban... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!