Miért érdekli az embereket, hogy jártunk-e a Holdon, vagy sem?
#20! Nem tartom magam értelmiséginek, csak azt hittem, hogy te annak tartasz. Csupán szeretnék inkább az értelmiség közé tartozni. Nyilván ezt nem tisztem megítélni. Te a bulvár média által terjesztett bugyuta információkra adsz, én meg a tudományos tényeket fogadom el. Nem azt mondom, hogy te értéktelenebb vagy, csak más a felfogásunk. :)
Amúgy köszönöm, hogy feltételezed, hogy van 1-2 diplomám! Csak 1 van! Azért ez kedves! Persze szerintem sem ez fontos...
Ha úgy gondolod, hogy fogyatékos vagyok, akkor azt tudomásul veszem, de kérlek ne dühöng. Nem tesz jót az egészségednek és csak lejáratod magad.
Amúgy a tudományokba képtelenség beleőrülni. Mert az csak megpróbálja feltárni a világ működését. Én csak keresem az igazságokat. És a legjobb mankó ehhez, jelenleg a tudomány. Ennél jobbat még nem sikerült találnom. De természetesen nyitott vagyok az újdonságokra. Csak sajnos nagyon sokat csalódtam a bulvár médiában, és nem gondolom, hogy ott fogom megtalálni a jobb módszereket a világ megismeréséhez.
Ja amúgy cionista sem vagyok! Elég érdekes, hogy erre következtettél. Bizonyára nem lehetsz valami jó megfigyelő. Már csak azért sem, mert képtelen vagy megérteni, hogy nem tartom átverésnek a világot.
22!
Ha visszaolvasod,amit írtál meglátod,hogy te kezdtél el célozgatni,és nem én!
Tudod,ez olyan dolog,ha neked lehet,akkor nekem is!
Én nem hiszem el,te igen!
Nem vagyunk egyformák,ezt fogadd el.Hogy is nézne ki a világ,ha minden embernek egy véleménye lenne??
Istenem!De megnézném az arcod,mikor egyszer valamikor kiderülne,hogy netalán mégsem voltak a Holdon!
Hogy az egész csak egy megrendezett baromság volt.
#23! Én nem célozgattam, egyszerűen leírtam, hogy inkább az értelmiséghez szeretnék tartozni! Ezt meg te jól félreértetted... :D
Nyilván lehet, hogy igazad van! De akkor nem azért mert okos vagy, hanem azért mert ráhibáztál.
Amikor régen páran felvetették, hogy a Föld gömbölyű, nagyon sokan kinevették őket. JOGOSAN! Mert ez egy nagy marhaságnak tűnt akkor. De nem azért lett igaza annak a tagnak, mert meg nem értett zseni volt, vagy látott a sorok között. Nem! Azért lett igaza, mert ráhibázott! Ennyi!
Ez olyan mintha hinnél abban, hogy megnyered a lottó ötöst! Hihetsz benne!
Csak tudod, aki tanult valószínűség számítást, az nem hisz ilyenekben, legalábbis nem tartja reálisnak. Neked is tanulnod kellett volna! ...és nem csak matekot... :D
#24!
Azt mivel magyarázod például,hogy egyik űrhajós sem esküdött meg a bibliára?
#25!
Nézd! Én nem ragaszkodom az igazamhoz! És nem is akarlak meggyőzni. Abban hiszel, amiben akarsz!
Nyomhatsz nekem konteós cuccokat, belinkelhetsz Uf0 magazinos cikkeket, meg ilyen marhaságokat, mint hogy bibliára eskü meg hasonlók!
Én boldog vagyok! Nincs üldözési mániám, nem sejtek semmi titkos háttérhatalmat! Nem szorulok rá, ok?
Nekem nem kell hit! Elég lenyűgöző az is, amit az ember megtudott a valóságról a tudomány segítésével. Ez számomra felér egy vallásos áhítattal!
A hit, a misztikum, a konteók szerintem gyerekes dolgok. Ezt ki kell nőni. A Télapóban sem hiszek már, és másban sem... A valóság érdekel! Ezért akarok tanulni inkább, mint hinni és mindent megkérdőjelezni, mint egy gyerek...
#26!
Kit érdekel,hogy hová akarsz tartozni?Te kezdtél el kétértelmű mondatokat írni,nem Én!
Olvass vissza!
Te,egyszerűen nem tudod elfogadni,ha valaki nem úgy gondolkodik,vagy hisz valamiben,mint Te!
Ez van!
De attól,hogy nekem más a véleményem,másban hiszek,vagy nem hiszek,az egy dolog.
Téged meggyőztek,hogy voltak,engem nem!(és itt 69-ről van szó!!Olvass vissza)
Viszont a válaszaidból kiderült számomra,hogy nagyon,de nagyon-nagyon naiv ember lehetsz,barátom!
Én a témát magam részéről befejeztem!
Legyél boldog.Tartozz az értelmiséghez.Ne higgy továbbra sem a háttérhatalomban,a világ szép és jó.
"Ne tegyél úgy, mintha nem tudnád, hogy ez az egész világ egy nagy átverés, úgy ahogy van!"
NAGYON befojásolja az életünket. Ez egy ÓRIÁSI mérföldkő.
Lehet, hogy hidegen hagy, engem sem érdekelnek bizonyos dolgok, de ez attól még nagyon fontos esemény.
Neked nem fontos.
Nekem az.
Ha nem is érem meg, látni akarom, ahogy a történelmünk most halad afelé a kor felé, amikor az ember egy teljes naprendszert lakó faj lesz.
És ez is fontos lépése és érzem minden egyes űrhajó-kilövésnél, élőben nézett SpaceX Falcon 9 talpraszállásnál vagy Starship tesztlépésnél, hogy most élem azt a történelmet, amiről az unokáink úgy fognak beszélni, hogy az interplanetáris ember korának születése.
És ez nekem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!