Miért érdekli az embereket, hogy jártunk-e a Holdon, vagy sem?
Engem sem foglalkoztat komolyabban, ténynek veszem.
Azonban ha kiderülne, hogy az egész csak hazugság akkor hatalmas botrány lenne.
Nem csak azért, mert átverték az embereket, hanem mert több 100 kérdést vetne fel magáról az űrkutatásról, titkokról, stb.
Hatalmas bizonytalanság lenne és teret engedne a különböző összeesküvés elméleteknek, amik valóban igazak is lehetnek...
"meg az összes ott hagyott cuccuk is látható távcsővel"
Én úgy hallottam, ahhoz a felbontáshoz olyan távcső kellene ami nem igazán van a Földön. Mármint, hogy legalább részeiben láthatóak legyenek a dolgok és egy pixel ne 20x20méteres legyen.
Érdekes sokan kétségbe vonják az 1969-es Holdra szállást, más konteós oldalakon meg arról írnak, hogy 1969-ben már a Marson jártunk :D
#5/6-os a lézertükröker simán egy szonda is eljutatthatta a holdra! Még a többi dolgokat is.
Dehogy 1969-ben ember nem járt a holdon, az fix! (szerintem)
Az ember vágyik a meghökkentő felfedezésekre. Sokan abban bíznak, hogy a Holdrasszállás egy kamu, és akkor az mekkora szenzáció lenne.
Ezért utánaolvasnak. És találnak jó pár érdekes cikket. Kielégülhet a szenzáció igényük. Valóban érdekes hír lenne, ha bejelentenék hogy kamu.
Nyilván aki nem félkegyelmű, vagy képes józanul, logikusan gondolkodni, az tudja, hogy volt Holdrasszállás, de ez már nem a kérdéshez tartozik...
,,Befolyásolja az életünket valamilyen formában?"
Persze! A buta emberek hátráltatják a világ fejlődését. A túlzott kételkedés, a fölösleges megkérdőjelezése alapvető tényeknek érthető okokból visszalépés. Ha az emberek tudomásul vennék a tudományos ismereteket, jóval élhetőbb, kellemesebb lenne az élet a Földön. 7 milliárd logikusan gondolkodó, tanult ember nagy dolgokra lenne képes együtt. Sajnos nem ilyen világban élünk...
#9/9
Ugye,amit leírtál, azt nem gondolod komolyan?
Lehet, hogy voltak ember a holdon, de 69-ben az akkori technikával BIZTOSHOGYNEM!Az egy megrendezett show volt, verseny a ruszkikkal, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!