Miért nem érdekli az embereket?
Figyelt kérdés
Facebookon van egy csoportom(egy rajongói csoport), ahol több mint 400 tag van. Később készítettem és hozzákapcsoltam az oldalt, többször belinkeltem a csoportba, de lassan már egy hónapja megvan és még mindig 26 like van rajta annak ellenére, hogy a csoportban sokkal többen vannak.2018. aug. 27. 05:38
1/5 anonim válasza:
Ezt tőlük kérdezd meg. Menőnek éreznéd magad, ha 400 like lenne? Ne az emberek véleménye miatt csinálj bármit is, hanem n magad miatt.
2/5 anonim válasza:
Csak arra tudok gondolni, hogy nem a célcsoport érdeklődéséhez szorosan kapcsolódó lehet a dolog témaválasztása. De ez erősen általánosítás. Mivel nem derül ki, hogy milyen profil, milyen téma, milyen korcsoportnak szól stb,
3/5 anonim válasza:
Nekem volt egy rohadt idegesítő ismerősöm, aki az oldalát reklámozta minden találkozásunkkor. Aztán már meguntam a cseszegetését, ezért nyomtam rá egy likeot. Utána szívta a vèrem. Na ekkor megszakadt a kapcsolat ès a likeot is levettem az oldaláról.
Ezek alapján:
Lehet te erőltetted másokra az oldalt, de valójában senkit sem érdekel.
4/5 anonim válasza:
MIÉRT kéne, hogy érdekeljen bárkit is?
5/5 anonim válasza:
Az emberek nagy része nem a facebookon él. Van facebookja benne van néhány csoportban de nem követi a hírfolyamot úgy ahogy egy függő. A csoportban ha valamit nem lájkok az három dolgot jelenthet. 1. Nem érdekel a csoportba linkelt hír. 2. Meg se néztem mert nincs időm facebookozni. 3. A linkelt dolog mégsem annyira jó mint gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!