Szerintetek járt ember a Holdon? Mert akár mennyi képet nézek, amik "ott" készültek, mind sötét. Vagy oda nem ér el a napfény?
Hát minden elismerésem azoknak, akik végtelen türelemmel magyaráznak a kérdezőnek.
De kár az időtökért, itt nem a holdraszállás témakörbe kellene belemélyednetek, hanem az összeesküvés elméletek pszichológiai hátterébe. Sokkal érdekesebb volna.
"Rendben,elfogadom.Akkor egy utolsó kérdés:Holdra szállás közvetitése,majd rajta átlátszó emberek.Szellemek?"
Tudnál valami hivatkozást küldeni? Így anélkül nehéz nyilatkozni róla.
Bevallom ehhez nem értek, de tudtommal a szellemkép sokkal inkább bizonyítja, hogy antennákkal vették és baromi pocsék volt a jel, mint azt, hogy profi módon megrendezték.
Tehát ez szerintem amellett érv, hogy nem csalás.. de cáfolj meg!
Miért lett szellemképes, ha egy sok millió/milliárd dolláros csalásnak a része?
Konkrétan arról, hogy szellemek lennének a felvételeken, még sehol sem olvastam, a most belinkelten sem láttam ilyesmit. Amit én láttam az az, hogy egyrészt pocsék a felvétel, valószínüleg a kivetítőt veszik kamerával, ami egyébként is egy rossz minőségű képet ad.
Másrészt amiket láthatsz néhol, azok mindig az űrhajós legvilágosabb testrészei, melyek pontosan az űrhajós tükörképeként mozognak. Ez könnyen lehet valamelyik kameralencse tükröződése miatt, már csak azért is mert pontosan szinkronban és tükörképben mozog az űrhajóssal.
Azonban hozzá kell tennem, hogy a korábbi hozzászólásimmal ellentétben ez csak a magánvéleményem, nem tudom neked bebizonyítani hogy tényleg csak tükröződés, talán más esetleg többet tud erről. Mindenesetre ez a felvétel számomra cseppet sem kelt gyanút.
Én is úgy vélekedek mint a kérdező.
hogy lehet hogy az akkori teknikával sikerült már de a mostanival nem.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!