Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért állítják a boszniai...

Miért állítják a boszniai "piramisokról" azt, hogy piramisok?

Figyelt kérdés
Néhány véletlenszerűen elszóródott természetes úton formálódott kődarab van a hegyen csupán? Miért kell ráfogni, hogy kifaragott alkotóelemei egy piramisnak?
2018. máj. 27. 18:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

Ja jó hogy mondod vissza is adom a történelem diplomám mert egy noname gyk huszár jobban tudja :,D

2018. máj. 28. 16:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyebkent bosnyak vagy? Vagy apad az? Minek kell a magyar tortenelmet idekeverni. Ezzel az erovel barmenlyik neprol elmondhato, hogy rosszul dokumentalt a tortenelme a sotet kozepkori idoket illetoen. Ugye akkor koztudottan sok iratot semmisitettek meg a papok.
2018. máj. 28. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
Írtam is csak olyan ostoba vagy hogy nem fogtad fel. A magyar történelmet csak példának hoztam fel de van rengeteg másik is.
2018. máj. 28. 16:37
 14/18 A kérdező kommentje:

De nem ide vág ez a példa, semmilyen viszonyban nincs a bosnyák piramisos történettel, amely esetében a JELENben megy végbe a történelem hamisítás, a szemünk láttára.

És az iskolában tanított egy és igaz történelmet akarják felülírni.

2018. máj. 28. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
22%

Jó, hagyjuk a magyar történelmet. Viszont itt legalább akkora mellénnyel nyilatkoznak egyesek olyasmiről, amiről fogalmuk sincs.

Én konkrétan nem láttam azokat a "piramisokat". Azonban régész ismerősöm látta, és ezer okom van, hogy higgyek neki. Nos, ha azt mondjuk, ezek olyan piramisok, mint a Gíza, akkor nyilvánvalóan hazudunk. De ha azt mondjuk, hogy a Bükkben lévő Őrkő nevű sziklaszirt valódi természeti képződmény, igazat mondunk. Viszont ha azt mondjuk, a bosnyák piramisok olyanok mint az Őrkő (annyira csak természetiek), akkor szintén hazudunk.

A bosnyák piramisok rejtélyesek, legalábbis nem magától értetődőek. Vizsgálattal eldönthetők, de ehhez kell akarat, pénz, szakértelem, sok vesződség, és valahogy ez az összes így egyszerre együtt még senkiben sem fordult elő, ezért olyan alapossággal, hogy meggyőzően állíthasson valaki valamit, még senki sem vizsgálta őket. csak felfedezték. ÉS kétségtelen, a turizmusnak, ez nagyon jól jött. Ki is fogják használni (jól teszik), míg a bizonyítás vagy cáfolat meg nem történik.

De a tudomány rovatban ne tegyünk ismeret nélkül magabiztos kijelentéseket valamiről, amit még csak nem is láttunk. Méltatlan a rovathoz.

2018. máj. 28. 18:44
 16/18 A kérdező kommentje:

15

Márpedig nem alaptalanul állítom ezt, világhírű kutatók is megnézték a "piramist" és egyértelműen arra jutottak, hogy természeti képződmény. Például lásd belinkelt sorozat. Semir Osmanagich-ről meg azt tartják, hogy csaló. Itt mesterségesen turizmust szeretnének teremteni az országnak, semmi más nincs az egészben. Ezért hívták haza Amerikából ezt az álkutatót és ezért fizeti busásan a bosnyák kormány.

https://www.youtube.com/watch?v=GlC4w3JUH0M

2018. máj. 28. 19:17
 17/18 anonim válasza:

Én jártam ott 3 éve. Figyelj, nem mondhatom, hogy valódi, hisz nem sok bizonyítékot láttam rá, de az energiák a “piramison” belül nagyon erőteljesek, pedig nem hittem magam erre fogékonynak. És telefonon keresztül láttunk orbokat is - nem lefényképezve, hanem mintha képet akarnál csinálni nézed a kijelzőt.

Ha van kérdésed itt beszélhetünk róla.

2018. aug. 2. 14:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező téged az egyik ufó pottyantott ide, mert azt hitte a földről hogy wc bolygó. Közben persze rájött hogy nem wc bolygó, de a sz@rát csak itt hagyta.. 😂😂
2020. máj. 24. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!