Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Jó estét! Április 16.-án hétfőn részt kell vennem egy PISA mérésen, ahol felmérik, hogy egy 15 éves it tud produkálni a matek, természettudomány, illetve a szövegértés területén. Fél 8-kor kell gyülekeznünk és 4 óráig tart, de ez lényegtelen ezt csak azért irtam, hogy értsék miről van szó. És szeretném megkérdezni,azt aki tudja, hogy ezt iért az általánosba járókon tesztelik? Álltalába azok vannak 15 évesen általános iskolába, mert buktak(Én nem, szalajtottam) Válaszokat előre köszönöm :)2018. ápr. 13. 23:27
1/4 anonim válasza:
Már mondtam, hogy nem szalajtottál, hanem halasztottál.
Arra kíváncsiak, hogy mit tudsz. Menj el, és gondosabb legyél, mint itt most. Elég sok hibát tettél a kérdésedbe.
2/4 anonim válasza:
Ne hozd szégyenbe az országot... így is nagyon alulteljesítettünk PISA-n legutóbb...
3/4 anonim válasza:
Vedd komolyan, koncentrálj!
Készülj rá hogy hosszú és nehéz lesz, vért fogsz PISAlni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!