Ha a globális felmelegedés nagyját az ember okozza, mit tehetünk ellene?
Mert szerintem semmit.
7 milliárd ember sok, mind lélegzik, a háziállataik és a haszonállataik is.
Az épületeket fűtik. Ha gázzal, szén-dioxid és vízgőz keletkezik (2 üvegházhatású), ha fával, akkor egészségtelen égéstermékek. Jó, korszerű tüzelőberendezések, száraz faanyag, fapellet stb... De ez nem teljes megoldás és nem eléggé elterjedt.
A közlekedés: teherautók, buszok, autók.
Villamos energia. A megújulók még gyermekcipőben járnak. Németországban most romboltak templomot barnaszénbánya nyitása okán. Ennyit a megújulókról.
A villamosenergia-fogyasztást szerintem közel lehetetlen csökkenteni, ahhoz a szerverpakok lekapcsolása és ezredannyi számítógép kellene szerintem.
Magánlakásokban is: ne világítsanak, ne fűtsenek, ne főzzenek?
Higgy benne.
Én a háborúban hiszek.
Meg az emberi jellem hibáiban.
Ha ennyire ezós vagy minek írsz ki kérdést a tudomány kategóriába?
Aki szarik a tényekre és hisz abban amibe akar, az nem ide való.
A tudomány az így működik. Ha valaki téved azt el kell viselje, és mi helyesebben én ezt számokkal is alá tudtam támasztani, te az állításaidat nem, csak mondogatod a nyilvánvalóan téves dolgokat.
Hinni pedig a templomban kell, most az van, hogy elfogadod, hogy neked nincs igazad.
Persze, ahogy az ember békés faj meg ahogy elnyeli majd Európa, hogy többmillió klímamenekült jön.
Meg ahogy az emberi faj arról híres, hogy szereti egymást, békés, a közösségi érdekét a saját elé helyezi, sohasem ügyeskedik, sohasem nyerészkedik, sohasem lop vagy csen el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!