Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a sztereotípiákkal...

Igaz, hogy a sztereotípiákkal ellentétben az y- és x-generáció kevesebbet szexel, mint az előzőek?

Figyelt kérdés
Ezt hallottam valahol, és állítólag ugyanez igaz a párkeresésre is.
2018. márc. 1. 18:56
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

"bárki bizonyítékok nélkül tönkretehet egy férfit"

Ez régebben tényleg így volt Amerikában... ekkor volt az, hogy ha egy férfi egyedül maradt egy nővel, sokszor inkább kirohant a szobából.

De azóta feltalálták már a pszichológust, aki ilyenkor kikérdezi az áldozatot - és jó eséllyel ki is deríti, ha az hazudik.

2018. márc. 4. 20:39
 22/44 anonim ***** válasza:
32%

#18,

Épp elég vicc, hogy az ilyen bölcsész okoskodást, mint a társadalomtudományod a valódi tudományok közé sorolják.

Kamu az egész, bármit le lehet nyeletni a nagyérdeművel, publikáció címszó alatt.

Bár lehet divatba jött az efféle neoliberális maszlag amit itt levágtál, ettől még igaz amit itt leírtak. Komoly problémák vannak nők és férfiak között. Na sebaj, majd a muszlim tevek..ró arabok behozzák a genetikai változatosságot. Ott aztán nem lesz tisztelete a nőknek, csak megerőszakolják a nődet.

Nem kell fityeszesnek lenni, hogy lássuk, az európai társadalom halálra van ítélve az ilyen polkorrekt taknyolás miatt. Sebaj, jön erősebb sperma majd.

2018. márc. 4. 22:37
 23/44 A kérdező kommentje:

"A hozzád hasonlók egyre több pofára esésre és fokozódó frusztrációra számíthatnak a jövőben."

Lehet. De ez nem a mi hibánk. Olyan korba születtünk, ahol nehezebb férfiként, mint nőként. Ez van. Magas lóról beszélsz, mert két X-kromoszómával születtél, és soha fingod sem lesz arról, hogy egy fiatal férfinak mennyivel nehezebb a pártalálás.

"Dagonyázhattok az önsajnálatban, gyűlölhetitek a nőket,"

Én nem a nőket gyűlölöm. Leginkább a turbófeministákat gyűlölöm (meg úgy általában minden fanatikust), mert úgy érzem, okafogyottá vált a mozgalmuk, és képmutató hisztisp**sák, akik újabb és újabb versenyelőnyöket és túlhatalmat akarnak a nevetséges történelmi narratívára alapuló elméletükre hivatkozva. Nem szerencsés a feje tetejére állítani a világot, azt gondolom.

Talán igazad van, talán csak a frusztráció jut nekünk. Talán nem. A világtörténelemben eddig mindig az volt, hogy ha férfitömegek váltak frusztrálttá, abból háború lett. Lehet, hogy egy nap majd ez is egy polgárháborúba torkollik. Akárhogy is, tévedsz, ha azt hiszed, a nők ezt majd fájdalommentesen megússzák. Nektek is fog annyi gondot okozni a feminizmus, mint nekünk. Legfeljebb nem huszonévesen, hanem negyven fölött. Az is lehet, hogy olyan fejletté és elterjedtté válnak majd a szexrobotok, hogy a férfiak majd ott élik ki a felgyülemlett frusztrációt, amit a szex hozzáférhetetlensége okoz.

"az áldozathibáztató, biológiázó, puhapöc$öző hozzáállás az emberek szemében egyre kevésbé lesz vállalható."

De az a női arrogancia is, amit te képviselsz. A férfiak már ébredeznek. A feminizmus már ma is szitokszónak számít műveltebb körökben. Legidegesítőbb persze az arrogancia mellett a hozzád hasonlók tudatlansága. Egyszerűen nem fogod fel, hogy a mai férfiak csapdában vannak, és nem azért frusztráltak, mert puhap**sök lennének (bájos amúgy, amikor egy nő kéri számon a férfiasságot... kb. annyira hiteles, mintha én fitymálnám le a szülési fájdalmakat), hanem azért, mert a korszellem és a modern nő lehetetlen helyzetbe hozta őket. Míg a nő hasít a veleszületett adottságaival, a férfi küszködik, mert a férfierények már nem menők, és ma már a nőknek is járnak. Tehát a férfi, akihez képest a nő eleve egy kiváltságos helyzetben van, még a kenyérkereső szereppel se tud kompenzálni. Én azt mondom, ennek nem lesz jó vége.

2018. márc. 4. 22:47
 24/44 anonim ***** válasza:
51%

30 felett azért kezdenek visszavenni a nők is az arcból.

Feminizmus ide-oda, amikor kezdenek jönni a ráncocskák, löttyed a has, nem olyan feszes a popó mint a 20-as éveikben, akkor egyből fordul a kocka.

A visszahúzódóbb, kedvesebb férfiak is találhatnak párt, csak meg kell várni amíg 30-ig kidobták/lecserélték párszor őket. Akkor visszavesznek picikét, hidd el.

Ja es nyugtasson meg, 30-40 között a férfiak ha karbantartják magukat, egyre jobban néznek ki külsőre. Ha beérik mellé az egzisztencia-önbizalom, akkor simán jó lesz.

30-ig viszont az alfahímek győznek a fiatal nagykép, dacos, szélsőfeminista "kislányoknál".

2018. márc. 4. 23:00
 25/44 A kérdező kommentje:
De jó. Most 25 vagyok, eddig kb. semmi nem volt. Megnyugtat a tudat, hogy már csak kb. 5 évig kell az eddigiekhez hasonló szerzeteséletet élnem. Nyilván nagyon jól fogok kinézni, amikor 30-on túl elkezdem bepótolni azt, amit 17-25 között le kellett volna tudni :D
2018. márc. 7. 17:54
 26/44 anonim ***** válasza:

Ne nyugtasson meg, mert ha 30 éves korodig nem vagy képes összekukázni egy-két nőt, azután se fogsz. Jobb ha elkezdesz próbálkozni a korosztályod csúnyább egyedein már most, mert nem lesz könnyebb szót értened a nőkkel attól, hogy betöltöd a 30-at. Nincs semmilyen vízválasztó, ami csilingelve tudtodra adná, hogy mostantól tied a pálya. Hiába kezd el megszottyadni a korosztályod, a bénázás, a szociális képességek hiánya ugyanolyan taszító, kizáró ok marad számukra.

Az előző tanácsa inkább azokra a férfiakra él, akik képesek nőt szerezni, csak éppen csicskáztatják, megunják, első adandó alkalomnál megcsalják őket. Ezek a férfiak be tudnak érni. Azok akik sose látnak nőt, nem tudnak.

2018. márc. 7. 19:01
 27/44 anonim ***** válasza:
Közben látom hogy az utolsó előtti mondatom félreérthető: azokra a férfiakra gondoltam, akiKET csicskáztatnak, megcsalnak a nők.
2018. márc. 7. 19:04
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Finomabbam fogalmazva, a normális, értelmes, kicsit visszahúzódóbb férfiak, akik nem akkora istenkirályok külsőre, nem nagy dumások.

Inkább megbecsülik a nőket, gyerekszeretőek és apa jellemek.

Na ilyeneket 30 felett jobban értékelnek a nők, amint beüt a fészekrakó para.

2018. márc. 7. 20:22
 29/44 A kérdező kommentje:
Ilyen vagyok. Egyébként volt már egy-két barátnőm, s ha kell, tudok társasági ember lenni. Nem mondanám elveszettnek magam, csak most egyfajta kapunyitási krízisben vagyok, ami mindenre rányomja a bélyegét. Sokat szorongok, keveset járok el, nem sportolok, ilyenek. De pl. múlt évben két csajjal is volt rövidebb kapcsolatom. Azelőtt meg volt egy olyan, aki a feleségem lehetett volna, és csak utólag értettem meg, mennyit ártottam magamnak azzal, hogy szakítottam vele. Életem eddigi legnagyobb hibáját követtem el ott, azt hiszem. Részben ezért is vagyok egyébként a padlón, mert felfogtam, mennyire nehéz olyat találni, akivel kölcsönös a szimpátia és egyezik az értékrend is. Én nagyon szeretnék családot, de ha ilyet nem találok, akkor lehet, hogy jobb, ha nem lesz.
2018. márc. 7. 21:30
 30/44 anonim ***** válasza:

Mintha csak magamat olvastam volna :)

Nekem pont ez volt a sztorim, csak a "feleségem" végül a tapasztalatlan félénk jellemem miatt dobott ki... csak azt bánom, hogy elmondtam neki. Akkor még naívan azt hittem, ezekről őszintén lehet beszélni a nőkkel, szorongásokról, félelmekről és a tapasztalatlanságról.

Öreg hiba... Főleg ha szélsőfeminista "modern" nő az illető. Mert hiába a feminista bullshit érzékeny férfiakról, simán elronthatod azzal ha gyengeséget sugárzol. Nekik is kemény határozott pasi kell főleg. Nem ezek a metroszexuális félférfiak.

Ott volt nálam a fordulópont, amikor elvesztettem végre a szüzességemet. Onnantól sokkal lazábban kezeltem ezt az egészet. Kalandokba is belementem, és olyan kapcsolatokba ahol csak úgy éreztem jól elvagyok, szerelem nélkül is. Aztán a komoly kapcsolat innentől már sokkal könnyebben ment. Azt sem szabad túlgondolni merev szabályok szerint... és főleg el kell felejteni a kedves, önzetlen végtelenül jófiú jellemet. Az biztos, hogy menekülnek a fiatal nők az ilyenektől :D

Hagyd a francba, ne agyalj ennyit ezen.

2018. márc. 7. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!