A töri irásbelim csak 29 pont, meglehet a kettes érrettségi ha szóbelin alig tudok megnyekkenni?
Figyelt kérdés
köszi elöre is2010. jún. 4. 12:14
1/7 anonim válasza:
Ahhoz hogy ne bukj meg az összpontszám 20%-át kell elérni ami 30 pont.
A szóbelin viszont minimum 10%-ot azaz 6 pontot el kell érned hogy érvényes legyen.
Tehát ha szóbelin átmész akkor legrosszabb esetben lesz 35 pontod, ami a 150-nek a 23%-a tehát az már kettes.
És még valami, TANULJATOK MEG SZÁZALÉKOT SZÁMOLNI!!!
2/7 anonim válasza:
Nem, mert örömmel fog megvágni, és a minimális pontszámot sem adja meg a szóbelihez. Talán ebből tényleg tanulnál, ha már az órákból nem sikerült, bár az is lehet, hogy a történelemtanárodnak éppen az lesz az öröm, ha végre megszabadulhat tőled. Az utóbbi talán valószínűbb, bár a mentalitásától is függ ez.
3/7 anonim válasza:
Ha fogsz tanulni, akkor megfogsz tudni nyekkenni is... Lehet atlaszt használni, és józan paraszti ésszel abból ki lehet puskázni 6 pontot. Csak azt nem értem miért mindig a kettes a cél ?
4/7 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. nekem bőven elég a kettes is, végülis annak is kellenie a sok ötös mellett nem?
2010. jún. 4. 19:37
5/7 anonim válasza:
Igen a 6 pont minimum kell.
Amugy komolyan mondom 4 év alatt egy szót nem tanultam, meg az érettségire sem és 65 pontom lett.Magam sem tudom h csináltam :D
6/7 anonim válasza:
"nekem bőven elég a kettes is, végülis annak is kellenie a sok ötös mellett nem?"
- Nekem nem volt az érettségin kettesem, és nem éreztem ettől rosszabbul vagy kevesebbnek magam.
7/7 anonim válasza:
A sok ötös mellett... miféle matek órád vt neked? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!