Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A Lapos Föld hívők szerint az...

A Lapos Föld hívők szerint az Éjféli Nap hogyan bizonyítja a Lapos Föld elméletet?

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 21:16
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
40: na, ez a lényeg :D
2017. aug. 3. 22:07
 42/42 anonim válasza:

40-es vagyok.

Visszaolvasva nem mindenhol a legjobb a fogalmazás és tele van elgépelésekkel, de ezt nézzétek el nekem. A lényeg érthető és szerkeszteni sem lehet a hozzászólást. Indulás előtt 2 perccel írtam telefonról és nem volt időm átolvasni/javítani.

A lényeg az, hogy nem tudtak meggyőzni az igazukról, mert folyamatosan egymásnak és maguknak mondanak ellent. Sokszor minden logikát mellőző érvekkel. Néhány válasz kicsit olyannak tűnt egy példával élve, mint amikor egy kisgyerek nem tudja miért világit a macska szeme éjszaka. Majd kitalálja maga, hogy biztos azért, mert lámpát gyűjt.

És ezek után nem fogadja el a valódi választ.

Ettől függetlenül néha van 1-2 elgondolkodtató, vagy jó gondolatuk, amitől jobb is lehetne a világ :)

2017. aug. 4. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!